Хари проговори за болестта на баща си

Силата на семейната единица обединява, заяви принцът

Хари проговори за болестта на баща си | StandartNews.com

Принц Хари говори за баща си крал Чарлз за първи път, откакто монархът обяви диагнозата си рак и херцогът на Съсекс отлетя за Обединеното кралство, за да се види с него.

Хари, който е в Канада за тържествата на Invictus Games Vancouver Whistler 2025, заедно със съпругата си Меган Маркъл, разговаря с Уил Рийв от "Добро утро, Америка" за това как се справя баща му.

Когато го попитаха как за първи път научи за диагнозата рак на баща си, Хари отговори: „Говорих с него. Качих се на самолета и отидох да го видя веднага щом можах.“

„Вижте, обичам семейството си. Благодарен съм за това, че успях да се кача на самолета и да отида да го видя и да прекарам всяко време с него“, каза Хари в интервюто, излъчено в петък сутринта, предаде "Вести".

Когато го попитаха какво знае за здравословното състояние на баща му, той каза: „Това остава между мен и него“.

Що се отнася до това дали диагнозата на крал Чарлз може да има „обединяващ ефект“ върху кралското семейство, Хари каза: „Абсолютно. Да, сигурен съм. Във всички тези семейства, виждам го всеки ден, силата на семейната единица обединява.

Принц Хари прекара около един ден в Обединеното кралство миналата седмица. Той отлетя за родината си, за да види баща си, след като Бъкингамският дворец обяви, че 75-годишният крал е  диагностициран с рак. Крал Чарлз  лично е информирал синовете си принц Уилям и принц Хари, както и други членове на семейството, за диагнозата преди публичното обявяване. Въпреки че Чарлз не разкри вида рак, който има, дворецът каза, че не е рак на простатата (след скорошната му процедура за уголемена простата).

Смята се, че бащата и синът са имали кратка лична среща в "Кларънс Хаус" миналия вторник, преди кралят и кралица Камила да заминат от Лондон за Сандрингам.  Повторната среща отбеляза първата среща на принц Хари и крал Чарлз след церемонията по коронясването през май 2023 г., за която херцогът на Съсекс също направи подобно бързо самостоятелно пътуване до Обединеното кралство.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се преместиха в родния щат на Меган, Калифорния, след като се оттеглиха като работещи членове на кралското семейство през 2020 г. и в крайна сметка се установиха в Монтесито. Въпреки че принц Хари се връща в Обединеното кралство на няколко пъти, той рядко се събира с крал Чарлз или други членове на семейството.

Принц Хари разкри болезнения разрив между себе си и семейството си на страниците на своите мемоари "Резервен", публикувани през януари 2022 г.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Марин
преди 2 месеца

Даже и моите деца знаят че този не му е баща!

Откажи
Христо
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи