Една зодия печели, ако бъде смела, друга – ако е тиха

Повечето знаци трябва да помислят какво са готови да рискуват, за да постигнат желаното

Една зодия печели, ако бъде смела, друга – ако е тиха | StandartNews.com

Ден, в който зодиите трябва да обърнат внимание на здравето си, започва днес. Едни ще имат проблеми с кожата, други с нервите. Но най-важно е, че повечето знаци трябва да помислят какво са готови да рискуват, за да постигнат желаното. Огнена зодия ще постигне всичко, за което е мечтала, ако бъде смела. Земна – точно обратното. Днес трябва да се смири.

ВИЖ ОЩЕ: Галеници на съдбата! Сватба и бебе за Овена, Ракът се къпе в пари

Какво още вещаят звездите за днес, 12 декември 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Важни решения, свързани с деца или със събития в техния живот, може ще доведат до разправии. Трудно ще намерите общ език заради различните разбирания, но трябва да приемете тяхната гледна точка и да направите компромис. Възможни са проблеми с кожни заболявания.

ТЕЛЕЦ - Това е ден, в който страстите затихват, напрежението намалява, но се пазете от инертност! Не се претоварвайте с работа или с физически упражнения! Обърнете внимание на здравословното си състояние, възможни са проблеми с нервната система!

БЛИЗНАЦИ - Бъдете достатъчно толерантни, но пък настоятелни! Отстоявайте своите принципи, но се съобразявайте с потребностите на околните! Не очаквайте те да ви разбират! Обърнете внимание на своето здраве! Намерете време за алтернативни методи и творчески способи!

РАК - Приемате доста неща на доверие и може да се разочаровате. Не очаквайте другите да свършат вашата работа! Търсете близост с хората, които ви подкрепят морално и ви ценят! В тяхната компания ще се чувствате изпълнени с надежда и може би ще преоткриете заедно любовта.

ЛЪВ - Това е звездният ден за авантюриста. Ще им върви на смелите, които са готови да пожертват всичко. Добре е в този ден да избягвате конфликтите и да простите на тези, които са ви засегнали по някакъв начин, а на любимия човек отделете повече внимание!

ДЕВА - Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Може да сте направили услуга на някого, която ще ви се върне в точен момент. Някои от дамите вероятно ще се притеснят прибързано. Тревогата им може да е свързана с бременност или неразположение.

ВЕЗНИ - Възможно е да се разклати доверието ви към партньора, но ако се опитате да го разкарате от живота си, ще съжалявате. Опитайте се да му простите, ако го хванете в издънка! Дайте му нов шанс и той ще си поправи грешката! Започнете диета за премахване на токсините от тялото!

СКОРПИОН - Първата половина от деня е благоприятна за вас, но после започват тревогите. Каквото можете, свършете го до обяд, а след това не се захващайте с отговорни задачи, защото едва ли ще се справите! Довършете това, което сте започнали и гледайте да не се набивате на очи!

СТРЕЛЕЦ - Денят е благоприятен за научна работа, за пътувания, за командировки и за лечение. Фини енергии изпълват телата на родените под този знак и спомагат за подобряване на здравословното ви състояние. Неочаквани събития, свързани с пари, ще ви зарадват.

КОЗИРОГ - Изострят се възприятията ви. Може да разчитате повече на интуицията си. Време е за решителните постъпки. Различни събития обаче може да ви накарат да си спомните за хора, преминали в отвъдния свят. Ако спомените ви завладеят, запалете свещичка и се помолете за душите им!

ВОДОЛЕЙ - Това, с което се захванете на работното място, ще върви по план, ще има добра организация и инициативност. Някой от колегите ви обаче може да се опита да ви прехвърли своите задължения. Не поемайте нови ангажименти! Мъже, не пестете парите, а жените – комплиментите!

РИБИ - Можете да постигнете нещо значимо, ако умело и търпеливо планувате своите действия. Задълбочете своите познания и бъдете отворени! Това ще ви помогне да се справите с бъдещите ангажименти. Конфликти в дома ще извадят на светло стари неразрешени проблеми.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
anonimen
преди 4 месеца

da se izvinyat vav ocite i drugo ako resat da napravyat tazi kracka gorniyat ste gi pomilva no akooste vednas imat mrasni misi nai malkoto ysestane zatova gorniyat ste gi nakaje cista misal i vyarvaniya na lumim i bliski e klucat hora sme vsicki gresim ne slushai bolni skadninavci razni idori papa ebacki cakali a moje bi i vlasti celyati da skapyat i ybiyat po kyrvenskinacin ne samo nas a semeisvatani i bliskiteni sas idostinite sam misli i preceni nesto ako ne znaees cekai da ti se obyasni vav ocite ste vi dokaja nekoi nesta koito kriyat yblutkite tuk mnogo hora sa zagazili ot tehni podvizi zatva zataryate ystata ili prosto mohabet natisk ot 1000 coveka za da ybiyat razberetego

Откажи
anonime
преди 4 месеца

ste dadem shans na vseki samo edno ako se zamislim ste razberem motivite im tuk jena koyato spi sas sobveniyat si basta na kakvo e sposobna i koi sa okolo neya

Откажи