Безмилостна битка и една тайна на старта на "Игри на волята"

Димо Алексиев и Ралица Паскалева посрещнаха 21 състезатели, разпределени в седем в отбор

Безмилостна битка и една тайна на старта на "Игри на волята" | StandartNews.com

Племената на Непобедимите, Безстрашните и Супергероите се впуснаха в безмилостната надпревара на Арената в най-екстремното риалити в телевизионния ефир  - “Игри на волята: България”. В първия епизод на предаването на NOVA водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева посрещнаха 21 състезатели, разпределени в седем в отбор. За първи път племената се впуснаха в оспорвана битка още с пристигането си на Арената. Тя е изключително важна и може да определи изхода на всички битки занапред. Безстрашните грабнаха първото място, следвани от Непобедимите, а Супергероите останаха на последната трета позиция.

Червеното племе събра професионални спортисти със завидни постижения. В него влязоха олимпийската медалистка Елица, шампионът по плуване Георги и силовият атлет Аспарух. Към тях се присъединиха още земеделецът Генчо, ландшафт дизайнерът Димитър Куков, брокерът на недвижими имоти Звезделина и богатата домакиня Мирослава. Събрани заедно, техните най-силни качества могат да ги направят Непобедими, като името, което ще носи племето. На първата съдбоносна битка Непобедимите заеха втора позиция, което им предостави скромни, но изключително важни условия за пренощуването им на пустия плаж - заслон, огън, картофи и ориз.

За племето на жълтите адреналинът и екстремните преживявания не са чужди. Част от него са инструкторът по парашутизъм Михаела, състезателката по бодибилдинг Ралица, танцьорката Мирела, мениджърът в IT компания Илина и гримьорката Евгения Джаферович. В племето на Амазонките мъжкото присъствие е в лицето на студента Валери и музиканта Димитър Лефтеров. Смелостта е ключова дума за племето, което взе названието Безстрашни. В първата битка на Арената те защитиха името си и доказаха, че са Безстрашни, като грабнаха победата. Тя превърна престоя им на пустия плаж в пиршество за добре дошли с много храна, шампанско и огън.

Към синьото племе се присъединиха шампионката по фигурно пързаляне Александра Фейгин, моделът Илиян, шампионът по калистеника Гого, домакинята Велислава и TikTok звездата - Касим. На Арената стъпиха още най-високият и най-ниският играч - финансовият брокер Цветан и физиотерапевтът Мани. Всички състезатели в това племе имат своя суперсила и суперкачества, което ги превърна в племето на Супергероите. В решаващата първа битка на Арената, Супергероите останаха на последното трето място, което превърна нощуването им на пустия плаж в същинска борба за оцеляване. За тях нямаше нито подслон, нито огън, а гладните си стомаси заситиха със сух хляб.

Никое от трите племена все още не подозира за съществуването на четвъртото племе на Резервите. То ще влезе в безмилостна битка на Арената още утре. Залогът пред 9-мата състезатели в племето е огромен - тази битка ще определи кои трима от тях ще влязат като последни попълнения в племената на Непобедимите, Безстрашните и Супергероите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай