Васко Василев отмени лятното турне

Меломаните могат да си вземат парите за вече купените билети

Васко Василев отмени лятното турне | StandartNews.com

Васко Василев отмени лятното си турне в родината след сериозен анализ на настоящата неясна ситуация с условията за провеждането на масови събития. Паднаха концертите и за шестте дати през юни в Пловдив, Плевен, Варна, Разград, Силистра и Севлиево. Сумите от продадените билети ще бъдат възстановени на меломаните.

„За мен като артист, както и за екипа ми, е най-важно да бъдем отговорни към публиката и да не допринасяме здравето на хората да бъде допълнително изложено на опасност. Вярвам, че всичко ще придобие нова форма на работа при организацията на концертите, а това изисква време за изграждане на нови схеми за настаняване на публиката, за адекватното редуциране на капацитетите на отделните зали, за повече обмисляне на рисковете на закрито за и климатичните системи. Очакваме по-ясни правила, които да гарантират спокойствието на всеки зрител. Намирам за некоректно да задържаме парите на хората повече от година. Вярвам, че когато всичко стане по-сигурно и ясно, ще мога да се върна с огромно вълнение във всеки един от тези градове и да наваксаме с радост пропуснатото с публиката“, коментира световният цигулар.

Всеки билет ще може да бъде върнат и сумата за него напълно възстановена от обекта, от който е закупен. Крайният срок за връщането на билетите е 30 юли. Концертът, обявен за 21 декември 2020 година в зала 1 на НДК остава непроменен и билетите за него са в продажба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай