Радев връчи почетен знак на Павел Поппандов

Радев е присъствал на премиерата на книгата на актьора "Значи съм живял. Автобиография"

Радев връчи почетен знак на Павел Поппандов | StandartNews.com

Президентът Румен Радев връчи почетния знак на държавния глава на Павел Поппандов. Това съобщиха от прессекретариата на президента.

Радев е присъствал на премиерата на книгата на големия български актьор "Значи съм живял. Автобиография", която се е състояла в рамките на Пролетния базар на книгата в Националния дворец на културата.

Тук съм, за да изкажа своето дълбоко уважение към един голям талант и към гражданин с ясна позиция, съвест и чувство за отговорност към нашето общество, е заявил президентът. Държавният глава е посочил, че Павел Поппандов притежава безспорен талант и страст на сцената, с които предизвиква не само любовта на поколения българи, но и уважението на своите критици и опоненти.

"Всички ние тук, със своето присъствие, ти казваме не само, че си живял истински, пълноценно, борбено, всеотдайно. Ти продължаваш да живееш", е заявил Радев. Пожелавам ти да продължаваш да разказваш приказката за българския талант - за хората, които съзидават, творят и продължават да отстояват истината, е посочил още държавният глава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай