Люба Илиева е първият "МталанТ"

Люба Илиева е първият "МталанТ"  | StandartNews.com

Люба Илиева, участничката, която разбуни духовете в музикалния формат "X Factor", се завръща на голяма сцена. Първото й появяване пред публика беше на големия концерт на LOOP с "Революция Z" и Били Хлапето тази събота в Bulgaria Mall. Люба е първият човек в новия проект на Мтел - "МталанТ", посветен изцяло на това да подкрепя младите таланти на България. Телекомът ще финансира дебютния самостоятелен сингъл на певицата. Очаква се той да е готов в началото на декември. Междувременно Илиева ще поддържа специален блог за кариерата си - luba.loop.bg.

"Люба успя за много кратко време да спечели любовта на публиката. Хората показаха, че искат да я виждат на голяма сцена, а желанието на Мтел е да се съобразява именно с предпочитанията на публиката. Затова и тя е първият участник в най-новата ни социално-отговорна програма "МталанТ", с която искаме да подпомагаме младите таланти на България, без значение дали са в сферата на изкуството, спорта или науката. Предстои да подкрепим още много умни и талантливи млади хора, така че продължавайте да следите новините от нас", коментира Илияна Захариева, директор "Корпоративни комуникации" в Мтел.

Младежката тарифа LOOP се завърна с тонове мобилен интернет към Facebook и VBOX7. Loop предлага месечна такса от 6,90 до 24,90 лева, до 5000 включени минути и SMS-и, както и 500 МВ мобилен интернет. До 200 са включените минути към други мрежи. При закупуване на новия LOOP от онлайн магазина на Мтел клиентите спестяват една месечна такса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай