Деси Моралес омайва Крисчън Слейтър

Звездата от "Четвърта власт" в живота е динамична майка на двама малчугани

Деси Моралес омайва Крисчън Слейтър | StandartNews.com

Деси Моралес може да се гордее със звездно трио от мачовци, на което е завъртяла главата - Владо Карамазов, Калин Врачански и самия и единствен Крисчън Слейтър. И тримата са имали афери с красавицата - поне пред камерата. С холивудската звезда се срещат във филма Hard cash, където тя играе негова съпруга. Нямат общи сцени, но се запознават на снимачната площадка. "Всеки ще се влюби в този човек. Той е толкова слънчев, позитивен и приятен", спомня си Деси за Слейтър.

С Калин Врачански се срещат в "Още нещо за любовта", където тя има малка роля. А със секссимвола на родния Бродуей Владо Карамазов са преминали през горещи страсти в "Четвърта власт". Там тя е наперената журналистка Мария Чилева. "Страхотна е и не бих си я заменила за никоя друга в сериала", радва се Моралес. Режисьорите я канят директно точно за този персонаж. Дотогава тя не познава никого от бъдещия си екип освен приятелката си Мила Парушева. С другата дебютантка често са работили по различни реклами - Мила като кастинг-режисьор, а Деси най-често като изкусителка. Не е близка с никого от "вестника", но бързо се сближава с всички на терена. "Работила съм в неприятна обстановка и знам колко е лошо, но тук съм очарована от колегите. Просто се случи магията", обяснява Деси. Тя напълно се доверява на режисьорите Димитър Коцев-Шошо и Стоян Радев. Не крие, че ще направи всичко, каквото те сметнат за необходимо. Но стане ли дума за евентуални секссцени, все пак е колеблива. Готова е да се съблече само ако е красиво заснето.

Моралес също като героинята си Чилева гони своите цели, но с една съществена разлика - не на всяка цена. Естествено Деси не споделя в живота полигамията на разследващата репортерка. Тя е щастливо омъжена вече единадесет години. Съпругът й Джоел Моралес е асистент-режисьор и работи за повечето холивудски продукции, които се снимат у нас. Запознават се случайно на обща вечеря. Любовта им е от пръв поглед и оттогава знаят, че са родени един за друг.

"В брака има хубави и неприятни неща. Важно е да се правят компромиси и още компромиси", разкрива Деси тайната на щастието си. С Джоел имат двама наследници - дъщеря им София-Летисия е на 11, а синът им Салвадор Джордж Енрике на 9. Всички заедно гледат сериала, дори канят и приятели на по чаша вино, но малките не се впечатляват много. Летисия казала само, че не се гордее с майка си заради историята с корумпирания министър на Владо Карамазов. Малкият Джорджи пък го попитали в училище защо майка му се целува с друг мъж. Той, разбира се, не реагирал. Всъщност и двамата малчугани имат опит с актьорските превъплъщения. Макар и невръстни кинаджии, вече имат солидна биография. Джорджи е участвал дори на театрална сцена - Музикалния театър в мюзикълите "Мис Сайгон" и "Котките", в сериала "Стъклен дом. Летисия пък е била още като 3-годишна дъщеря на Жан Клод ван Дам, участва и в реклами на сладоледи и шоколади, а сега партнира на мама в "Четвърта власт" като малката Радостина. Двамата участват и в "Българи от ново време" пак в Музикалния, а това лято са се снимали заедно и в новия български филм "Омбре". Там толкова им харесало, че когато си тръгвали, се разплакали. "Много са артистични и обичат изкуството, но нямам болни амбиции да ги бутам напред", категорична е Деси. Летисия е по-запалената по музите. Ходи на модерни танци, обича фотографията и дизайна. Но Джорджи, макар да е натрупал опит като актьор и да е един малък Тарзан, тъй като ходи на карате, обмисля да се посвети на бизнес. С майка си се шегуват, че може да й стане финансов съветник и мениджър. "Мога да им кажа всичко. Те са много големи и понякога дори ни свалят на земята - мен и баща им", признава Моралес. В семейството им има два официални езика - български, на който говорят с майка си, и английски, за да общуват с баща си. Деси също е добра с британската лексика и благодарение на това си осигурява малки роли в холивудските продукции, които се произвеждат у нас. Не се страхува от кастингите, а когато е пред чуждите продуценти, впечатлява най-вече с качества, а не с връзкарство. "Или те харесват, или не - не се влияят от това дали си известен и кого познаваш. Но все пак имам голям късмет, защото ако тук се явяваме по 30 кандидатки за една роля, в Холивуд мераклийките са 300", разказва Деси. Среща се с Алек Болдуин в "Харпиите", където играе Харпия. За Морган Фрийман разказва, че е много земен и че дори си навил ръкавите на костюма, за да помогне на момчетата от техническия екип. Киното я среща и с Рей Лиота, от когото е особено очарована.

"Всички са много приятни. Обикновено тези, които се държат надуто, не са особено известни", забелязала е тя. Съпругът й пък е близък с Лоренцо Ламас, с когото са снимали филми още някога в Щатите. Изобщо покрай неговата работа двамата са свикнали често да са в компанията на филмови звезди и продуценти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай