Мустафа Карадайъ гласува в 9,13 часа

Лидерът на ДПС избра машината

Мустафа Карадайъ гласува в 9,13 часа | StandartNews.com

Точно в 9,13 часа бусна бюлетината в урната лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. За разлика от почетния председател Ахмед Доган, който избра хартиена бюлетина, Карадайъ предпочете машинното гласуване.

Взех бюлетина от машината. Дали от секционната комисия ще взема бюлетина, или от машината, изборът е мой. Ние подкрепяхме всеки български гражданин, който иска да упражни конституционното си право, да не бъде ограничаван, включително и от технически средства, каза Карадайъ. 

Ние подкрепяхме всеки български гражданин, който иска да упражни конституционното си право на глас, никой да не го ограничава, включително и с технически средства, коментира Карадайъ, след като гласува. Сега, аз доколкото виждам, всеки един български гражданин, може да гласува с бюлетина или с машина, допълни той.

Гласувах за едно по-добро бъдеще в нашата родина България, гласувах дневният ред на българските граждани да бъде дневен ред на политиците, на Народното събрание и на бъдещото правителство, заяви още Карадайъ.

"Гласувах да се решават проблемите на хората. Гласувах с разум, отговорност и диалог и политиците да тръгнат да решават проблемите на хората и да излезем от кризите, в които се намира България.", категоричен бе той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай