Четвъртък,

Лена и Миро с предизборен плакат вместо сватбена снимка (ФОТО)

От: СТАНДАРТ -
3216
Лена и Миро с предизборен плакат вместо сватбена снимка (ФОТО)
A
A
A

Предизборен плакат вместо сватбена снимка пуснаха Лена и Миро. Най-личните годеници в България за първи път обявиха общо събитие, но не най-щастливото в живота им, а за агитация в Благоевград.

Мероприятието "Има как с Лена и Миро" в Благоевград, обявено във фейсбук страницата на „Продължаваме промяната” обаче породи куп майтапи. Първоначално то бе по харвардски анонсирано като „Брънч с Лена и Миро”, но мрежата полудя. И агитационната сбирка рязко зави към традиционното „Кафе с Лена и Миро”. Докато едни забавляваха с брънча, други сериозно коментираха от какво е породена щастливата усмивка на Миро на плаката, анонсиращ сбирката.

Ще можете да зададате своите въпроси, както и да впишете каузите, за които се борите в “Книга на каузите” - книга, обиколила цяла България и събрала каузите на десетки организации, обявява най-одумваната политическа двойка у нас.

И докато Лена и Миро изясняваха какво обича повече електоратът на ПП брънч или кафе, шефът им Кирил Петков блесна в плевенското село Буковлък, където според снимките определено се е радвал на избирателна любов. Партията съобщи, че той, Николай Денков и партньора в коалицията Владислав Панев са взели участие "Национален обществен диалог „Ромите за почтеност на изборите в България“.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com