Възраждане: Влизането ни НС означава край на дискриминацията

Кандидатът за президент д-р Костадин Костадинов излезе с видеообръщение

Възраждане: Влизането ни НС означава край на дискриминацията | StandartNews.com

Мерките на репресивния режим на Радев ще се затягат все повече. Правителството му  опитва да превърне България в концлагер. Непрекъснато получавам телефонни обаждания от хора, които искат съвет какво да правят в тази ситуация. Ние ще направим каквото можем за всеки един от тях, но нека  не забравяме, че предстоят избори. Това заяви лидерът на Възраждане д-р Костадин Костадинов, кандидат за президент, във видеообръщение към избирателите на партията. 

Знам, че е трудно, но е успокоителното, че само след 3 седмици всеки от вас има възможност да си помогне и сам. От вас се иска само да издържите дотогава и на 14 ноември да гласувате за Възраждане. Колкото по-силно е представителството ни в парламента, толкова по-голям е шансът още на 15 ноември т.нар. зелен сертификат да отиде в историята, каза д-р Костадинов.

Ето какво още се казва в обръщението на Костадин Костадинов към избирателите на Възраждане:

„Ще повторя и тук това, което казах на всички хора, с които разговарях. Първо и много важно: Никой няма право да ви уволнява от работа, ако откажете да си направите т.нар. зелен сертификат. Работодателят ви в този случай трябва да ви изпрати в отпуск - първо платен, а след това неплатен. НО НЕ МОЖЕ ДА ВИ УВОЛНИ!  В случай, че го стори, веднага ще бъде осъден, след което ще трябва да ви плати обезщетение и да ви върне на работа.

Ако в една фирма все пак пробват да ви задължат, разберете се целият трудов колектив солидарно се противопоставете на заповедта! Няма фирма, която може да оцелее ако всички нейни работници излязат в отпуск. От друга страна работодателят не може да назначи други хора на тяхно място, защото няма как да назначи двама човека на една работна позиция.

Междувременно не посещавайте обектите,  в които ви изискват т.нар зелен сертификат, посочени в незаконната заповед на министъра. Дрехи и обувки можем да си купим и от магазини извън моловете. Храна купувайте само от открити пазари, от български производители в интернет или от малки квартални магазинчета, а не от чуждите вериги супермаркети.

Нека парите ни остават в българската икономика, а не да изтичат в чужбина. И последно, но не по значимост - възползвайте от правото си да обжалвате заповедта на министъра. В страницата на Възраждане в интернет сме публикували жалба, която всеки от вас може да разпечата, да попълни своите имена и да я изпрати по пощата в съда. Нека залеем Административния съд с хиляди жалби!  

Жалбата може да намерите тук: https://vazrazhdane.bg/novini/690-vazrajdane-s-priziv-kam-celiia-balgarski-narod

В момента здравият разум в България е под обсада. От нас, нормалните здравомислещи хора зависи неговото оцеляване.“.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай