Царят - президент! Това ли е сензацията на ГЕРБ?

Ако се кандидатира, ще върне интрига в изборите отпреди 20 години

Царят - президент! Това ли е сензацията на ГЕРБ? | StandartNews.com
  • Ако се кандидатира, ще върне интрига в изборите отпреди 20 години

Симеон Сакскобургготски ли е кандидатът на ГЕРБ за президент? Този въпрос тормози партии и анализатори, след като Нидал Алгафари разбуни мрежата, пускайки профила на претендента, номиниран от Бойко Борисов.

ВИЖ ОЩЕ: Голяма изненада от Борисов. Сензационен кандидат за президент

Приятели, вече предполагам кой ще е основният опонент на настоящия кандидат за президент. Ако е той, то шансовете му да пребори настоящия са много, много големи. За мен той ще е сензация, обяви Алгафари. И го обрисува: "Изключително ерудиран. Олицетворението на обединител. Най-добре познатата българска личност в световен мащаб. Човек с който бихме се гордели. Владее чужди езици, не само английски. Достатъчно осигурен, за да не му се налага да е вторачен в държавния бюджет. Не е развеждан. Семеен с много успели деца.".

Светкавично заваляха хипотези кого визира режисьорът и политически пиар. Едни заложиха на Стоичков, други на Бербатов.

Трети бяха убедени, че става въпрос за ректора на СУ проф. Анастас Герджиков, за когото в четвъртък стана ясно, че ще играе на изборите, издигнат от инициативен комитет.

Ако царят се кандидатира, това означава, че обратите в политиката може да се повторят 20 години по-късно. Тогава Сакскобургготски свали Костов от премиерския стол, а Първанов зачеркна втория мандат на Петър Стоянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай