Възраждане: Затягат репресивната примка около нас заради изборите

По политически причини и под натиск от страна на ГЕРБ и ВМРО-БНД много от работодателите на нашите членове намериха начин да ги освободят от работа

Възраждане: Затягат репресивната примка около нас заради изборите | StandartNews.com

С превръщането си в политически фактор Възраждане все по-често започна да става обект на репресии – предимно политически, съобщиха от партията.

След като всички възможни институции в държавата провериха председателят Костадин Костадинов и не откриха нищо, с което да го компрометират започнаха нападки по всякакви направления към членовете на Възраждане. Разбира се с приоритет бяха областни координатори и председатели на структури, но тормозът често достига и до обикновените членове.

По политически причини и под натиск от страна на ГЕРБ и ВМРО-БНД много от работодателите на нашите членове намериха начин да ги освободят от работа. Разбира се идеята на управляващия режим е, че като ги лишат от възможността да осигурят насъщния си хляб, няма да имат време за партийна дейност и за идеала за просперираща България.

Така работата си загубиха – Валери Сираков – областен координатор на Възраждане за Видин; Данаил Раденцов – областен координатор за Плевен и много други, би аларма Възраждане. Ето какво още съобщиха от партията:

Преди два дни от своето работно място беше освободен следващият член на Възраждане - заместник председателят на партията Цончо Ганев.

Това е поредната показна демонстрация как случващото се в страната ни касае всеки един от нас.  Касае ни, защото във всеки един момент може да „влезе в дома ни“ и да „измъкне‘ от ръцете на децата ни насъщния хляб.

Политическите назначения са всеизвестни. Дори за назначените по този начин народът ни е измислил нарицателно - нарича ги „калинки“.

Има обаче и политически уволнения, какъвто е случая с Цончо Ганев и „Девня Цимент“.

Цончо Ганев ще търси правата си в съда. Съветваме всеки българин попаднал в подобна ситуация да се обърне към съда, без значение дали фирмата е чужда или българска.

Днес единствено на българите е дадена възможност как да продължат – в робство и репресии или свободни и независими. Този избор предстои на 14.11.2021 г., когато българските граждани ще дадат доверието си на следващите народни представители – хората, които ще взимат решения за народа. Ако българските граждани ни  дадат доверието си и превърнат Възраждане във фактор в следващото Народно събрание, то тогава всички решения ще бъдат взимани в полза на всеки български гражданин. А в професионалната сфера ще бъдат важни професионалните  възможностите, а не политическия натиск или лоби.

Възраждане е с номер 5 в бюлетината!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай