Трите принцеси на един рок крал

Трите принцеси на един рок крал | StandartNews.com

Лив, Миа и Челси - трите щерки на Стив Тайлър, са негови копия

Стивън Виктор Таларико, познат по земното кълбо като Стив Тайлър, е горд баща на три дъщери и един син. Всички си приличат по голямата му уста, която навремето във вестник "Ритъм" казваха, че е като двуместен гараж.

Коя от красавиците е взела най-много от Стив, е приятен спор, който можете да водите по празниците, защото хем са приятна гледка за окото, хем задачката е с лежерно-повишена трудност. Генът на татко Стив е неизменен-фини момичета, с малки чипи носове и плътни устни, разтеглящи се в големи, запомнящи се усмивки. Ако тегли чертата към днешна дата, равносметката на Стив е: два брака, три дъщери и един син. Тадж Монро обаче не прилича на Тайлър колкото каките си, но също няма как да сбъркаш бащиния клон от родословното дърво.

От кратката любовна история на фронтмена на "Аеросмит" с топмодела Бебе Буел се ражда през 1977 г. голямата красавица Лив Тайлър, най-голямото момиче на Стив. Година след появата на Лив на бял свят, баща й се жени за Сиринда Фокс, актриса и модел на Анди Уорхол. Идва ред на щерка номер едно - Миа. Очевидно се е радвала на шарено детство - и двамата й родители тогава живеят разгулен и бурен живот. Развеждат се през 1987 г., а Сиринда напуска този свят през 2002. след дълга и мъчителна битка с рака.

Неуморим в авантюрите си, отново само година след развода, Тайлър се жени за дизайнерката Тереза Барик в Тулза, Оклахома. Тогава се появява и третата сестра - Челси, родена през 1989 г., която наскоро обяви годежа си с актьора Джон Фостър. През 1991 г. се ражда и синът му Тадж Монро, брат на Челси, който е най-малкото дете на фронтменът на "Аеросмит". Това е най-дългата връзка на Тайлър с жена - внезапно маниерът на рокаджия, който рядко се задържа на едно място, остава в миналото и вокалът издържа до Тереза цели 17 години. Двамата сложиха край на брака си едва през 2005 г. А от дъщерите му именно Челси е най-облагодетелствана откъм присъствието на Стив в живота й. Лив например разбира кой е именития й татко, когато е около 10-годишна и няма честта да е живяла с него нито ден. За това Стив се кае до ден-днешен. "Не можех да й бъда баща тогава, заради проблемите с дрогата. Радвам се, че сега с Лив имаме страхотна връзка, но всеки ден си сритвам задника за това, че не съм бил до нея, когато е била бебе", признава музикантът. Лив е позната с романтичния си и винтидж стил и устни като розова пъпка, Мия е тежко татуирана рок жрица, а Челси е хитрушата на татко, за която подозират, че все пак е най-голямата му любимка.

След Тереза Тайлър има връзка с много по-младата Ерин Брейди- от 2006 г. до 2011. Историята му с нея се увенчава с полууспех: годеж и мераци за сватба, но в крайна сметка поредната раздяла.

Стив Тайлър е неустоим чаровник, далеч от претенциите да бъде светец и не спира да се кае за тъмните мигове от миналото си. Голяма болка му е, че настоявал за аборта на една от първите му любими Джули, както и за наркотиците, които дълго го правели неспособен да бъде добър баща. Но Бог е особено милостив към него - децата го обожават, всички помежду си са близки, а честите семейни сбирки пълнят душата му. Един неостаряващ крал с три принцеси като в приказките.

Лив сама разбира кой е таткото

Лив е неземно хубавата дъщеря на Стив, най-голямата от трите сестри. Майка й я кръщава на норвежката актриса Лив Улман, след като вижда любимката на Ингмар Бергман на корицата на "Тв гайд" от 1977 г. Когато се среща с Тайлър, Бебе Буел изживява страстна връзка с рок музиканта Тод Рундгрен - от 1972 до 1979 г. В един от тъмните периоди на любовта им обаче се появява рокаджията с широка усмивка и бързо й завърта главата с чара си. През 1976 г. тя забременява от Стив и на първи юли другата година се ражда Лив. Бебе обаче настоява, че Тод е биологичният й баща и я записва с неговата фамилия. Малко след раждането, Буел и Тод се разделят, но той няма нищо против измислицата, че е баща на детето и дори полага усилия, за да запази "бялата лъжа". В този период Тайлър е тотално поробен от наркотиците.

Когато била на 8, Лив обаче срещнала баща си Стив с другата му дъщеря Мия и забелязала, че двете доста си приличат. Попитала майка си и тайната излязла на бял свят - но засега само вътре в семейството. Новината, че Лив е неговото "дете на любовта" избухнала 6 години по-късно, през 1991 г., когато Лив сменила фамилията си от Рундгрен на Тайлър, но оставила името на Тод като средно. Пред медиите Буел тогава обясни, че е криела истината, заради наркотичната зависимост на Стив по времето, когато Лив се е родила. След като научават истината Лив и Стив успяват да създадат близка връзка помежду си. Срещат се професионално на снимачните площадки на клипа "Crazy" и на филма "Армагедон", където момчетата от Бостън изпълняват страхотния си саундтрак "I don't wanna miss a thing".

Тод някак си остава привързан към Лив и не изчезва от живота й изведнъж. Той плаща за частните й училища, а тя го навестява по няколко пъти в годината. "Тод ми е дал фамилията си, когато съм се нуждаела от баща и е записан в акта ми за раждане. Толкова съм му благодарна и в сърцето си имам много любов към него. Когато ме прегръща, усещането е, че е "татко", споделя красавицата. "За разлика от връстниците ми, аз работех на 14-като модел. Те купонясваха, а аз се снимах, но това ми беше забавно. Щастлива съм от начина, по който се стече животът ми", споделя още красавицата, която натрупа популярност с ролята на елфката Арвен във "Властелина на пръстените". Тя ражда и единственият засега внук на Стив - Майло, плод на брака й с Ройстън Лангдън. Венчават се през 2001 г. в Барбадос, но седем години по-късно се разделят.

Лив също така споделя, че от дете е мечтаела за сестра - близначка, защото се чувствала самотна. И я открила в лицето на Миа - двете наистина си приличат много, а разликата помежду им е само 18 месеца.

Бунтарката Миа

Макар че Миа е малка, когато родителите й се разделят, тя остава близка с татко си. На един концерт на "Аеросмит" в Лас Вегас тя и годеникът й Дейв Бъкнър се качват на сцената и Стивън обявява на тълпата: "Хей, Вегас, имам нужда от услуга - дъщеря ми се жени тази вечер. Можете ли да сте свидетели?". След това дава благословията си на двойката.

Миа, която е татуирана от главата до петите, е известна с участията си в риалити шоута и филми. През 1979 г. Стив пише песен, посветена на нея, която включва в албума на бандата "Night in the Ruts".

Тя има и своя модна линия, озаглавена "Revolution 1228", реализирана през 2009 г.

Миа се появява в шоуто на MTV "Къщата на стила" когато е на 17. А през 2005 г. участва в риалитито "Celebrity Fit Club".

Една от ролите й е на Марша в "Час пик 3". През 2008 г. Миа издаде автобиографията "Creating Myself". Там тя признава за проблемите с наркотиците, алкохола и самонараняванията, когато е била тийнейджърка. Казва, че била черната овца в семейството. "Бях пред изключване от гимназията. Връзката с майка ми беше лоша, оценките слаби...Въобще всяко клише, за което се сетите", споделя Миа. Която инкасира множество раздели и любовни неуспехи; все още е неженена, а и няма особени възгледи заради бунтарския й и непокорен характер. Сега си живее сама в Лос Анжелис с котката си Дудърс чихуахуатата Теди и Дива. Стив казва, че е невероятно горд с Миа, която е преборила наркозависимостта, тъй като и той се е сражавал с нея и знае колко е трудно.

Миа явно е имала доста объркано детство, щом нарича Стив, също толкова нестабилен на моменти по онова време, своя "опора". Той идвал и я разхождал сред природата, когато тя изпаднела в отчаяние. "Исках да погълна всяка секунда. Когато той беше наоколо, аз просто светвах", спомня си Миа.

Тя започнала с марихуана, екстази и кокаин когато е на 16. На няколко пъти се отървава от смъртта след свръхдози. Казва че е посегнала на наркотиците, защото била много самотна и й липсвал приятел. Сега, както гласи жаргона на адиктивните, обаче е "чиста".

Челси наследи музикалния талант

За Челси Ана Таларико се смята, че е одрала кожата на баща си. Същият рок имидж, тъмна коса и нацупени устнички. Но приликите не спират дотук - май тя единствена от трите е наследила музикалния му талант. Лив е актриса, Миа - модел, а Челси е изтеглила певческия шифър от ДНК-то.

Тя и гаджето й Джон Фостър имат своя електро банда- "Bad Bad". "Искаме да ви разчувстваме и да ви раздвижим. Няма по-голяма награда от това да накараш хората да изтанцуват грижите си", казва Челси.

Челси и Джон се радват на доволен брой ангажименти и участия, а понякога се затварят в дома им в Калифорния, където имат студио. Наричат го Пещерата и не излизат от там със седмици, когато творят.

Приятелят й Джон казва за общия им музикален проект: "Защо да прахосваш времето си, правейки нещо, което ненавиждаш? Живей живота, който обичаш, и ще обичаш живота, който живееш".

Преди години Стив откри просторите на шоубизнеса на Лив, поставяйки я пред камерата в култовия клип на "Crazy". След това помогна и на Челси, като се снима с нея в модната линия на Андрю Чарлз Хилфигер, брат на прочутия Томи. Стив послужи за вдъхновение на мъжките тоалети, а се знае, че шаловете са му запазена марка и често ги връзва ако не на врата, то по микрофоните. На кадрите баща и дъщеря изглеждат като близнаци. Хилфигер каза по повод на сесията:"Трябваше ни момиче за тази реклама и аз видях снимка на 22-годишната Челси. Помислих, че тя е перфектна. Обадих му се, той я попита и тя се съгласи".

Историята с аборта

За първото си дете Стив избягва да говори, защото той е причината бебето да не види бял свят. Едно от първите му гаджета Джулия Холкомб забременява, но Тайлър настоява за аборт. Джулия разказа преди време, че за да разбере човек драмата, трябва да е запознат и с бекграунда й - баща комарджия, който напуска семейството, неуспешен втори опит за брак на майка й, а братчето й загива в катастрофа.

"Майка ни беше всеотдайна-вечер ни четеше приказки, казваше молитви, водеше ни редовно на църква. Но нещата се промениха. Тя намери трети съпруг. Копнеех да избягам от къщи като сестра ми. Намерих си приятелка, която се познаваше с рок звезди и успяваше да уреди пропуски за бекстейджа. Отидох на концерт на "Аеросмит". Стив ме видя и след това не се разделихме три години. Мисля, че го впечатли нерадостната ми съдба и чарът на младостта ми". Стив взима официален документ-разрешително от майка й да й бъде нещо като попечител, за да може Джулия да пътува с него. Следват години на купон, дрога, любов. Стив настоява да имат деца и изхвърля противозачатъчните й през прозореца на един хотел. След година Джули е бременна. Щастливи са, Стив я запознава я с техните. Но нещо се променя. Фронтменът изведнъж охладнява към момичето.

Тръгва на турне, а Джули остава сама в апартамента им и няма пари за храна. Моли Стив да направи нещо. Той праща стар приятел да й даде някой друг долар. Джули помни как той позвънил на вратата и след това се събудила сред пожар и дим, а единственото, което й дошло наум били думите, че най-долу на земята въздухът е най-чист и допълзяла до края на дивана. Събужда се в болницата. Лекарите се страхували дали от липсата на кислород не се е увредила паметта й. Всичко обаче било наред, както и с бебето. Лекарят я попитал дали взима наркотици и я посъветвал повече да не го прави. Но пък Стив започнал да настоява за аборт. Джули отказвала няколко пъти. Притискали я да се съгласи. През ума й минало, че нито Стив вече я иска, нито майка й ще се зарадва да я приеме с дете на ръце. Накрая склонила. Стив гледал как лекарите забиват игла в корема й, за да получи контракции и да извадят петмесечният плод на любовта им. "Стив смъркаше кокаин и предложи и на мен. Тогава се отвратих от него", разказва тя.

След това се прибрала при майка си, а Тайлър я потърсил няколко пъти и спрял - тогава вече имал афера с друга жена. По-късно Джулия се омъжва, става католичка и работи в организация за жени, борещи се срещу абортите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай