Остава и P.I.F. с втори концерт в София, първият е разпродаден

Остава и P.I.F. с втори концерт в София, първият е разпродаден  | StandartNews.com

Остава и P.I.F. обявиха втора дата за общото си шоу в София. След като концертът им на 21 май в Терминал 1 вече е напълно разпродаден, двете български рок-алтърнатив банди пуснаха билети за допълнително събитие, което ще се състои ден по-рано - на 20 май, сряда, отново в същия клуб и със същата програма.

В два поредни дни Остава и P.I.F ще зарадват публиката си с около три-часов сет, в рамките на който бандите ще излязат поотделно и заедно, плюс разнообразни комбинации помежду си. P.I.F. вече представиха в Youtube своя версия на песента "Поля от слънчогледи", в оригинал на Остава и Стенли.

На 20 и 21 май на едно място ще звучат едни от най-запомнящите се български парчета - "Шоколад", "Приказка", "Мини-тяло", "Невидимо дете", "Лондон, Париж, Берлин", "Оставам тук", "Ще дойдеш ли с мен?", "Колело", "Стоп", "Сън в съня", "Океан", "Седем" и много други.

Същото събитие се очаква да бъде прието с голям интерес и в Берлин, където двете групи ще гостуват на 24 май, в клуб Lido. Пропуски за този лайв се разпространяват чрез местната компания Koka36 и немския и българския клонове на Eventim.

Билетите за втората обявена дата, 20 май, са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg, като само за два дни от пускането им една трета от количеството е вече изчерпана. Цените са 12 лв. преди датата и 16 лв. на самия ден и на място, до изчерпване на капацитета. Каси: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, затова се препоръчва предварителното закупуване!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай