Финалистите от X Factor ще открият предстоящия концерт на Фондацията

Финалистите от X Factor ще открият предстоящия концерт на Фондацията  | StandartNews.com

София. Финалистите в X Factor щурмуват голямата сцена и излизат пред многохилядна публика. На 10 ноември, пред пълна зала в Арена Армеец новото поколение музикални звезди на България ще открие грандиозния концерт на групата Фондацията. Талантите от шоуто ще представят обща песен и ще предадат щафетата на едни от най-големите легенди в българската музика. Финалистите вече активно се подготвят за голямото музикално събитие, като до последно ще запазят в тайна дали ще изпълнят българско парче или световен хит.

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще излязат пред хилядите фенове заедно с трима много специални гости – Валди Тотев и Георги Марков от "Щурците" и Константин Цеков от "ФСБ". Концертът на Фондацията, продуциран от Артишок ще започне акустично и нежно, но ще продължи доста "по-твърдо" и на "повече гласове", предвид вокалните гости. Самият Кирил Маричков сподели, че "няма да има нито една непозната песен, а рок звученето и електрическите китари ще са на почит в тази специална вечер". Един от акцентите пък съвсем естествено ще бъде изпълнението на песен в чест на неповторимия Пеци Гюзелев", добавя още Кирил Маричков.

Подгряването за концерта на Фондацията започна още снощи на сцената на X Factor, когато именно супер групата в състав Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански („Те") и самият Дони бяха гости.

Билетите за концерта на Фондацията на 10 ноември се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена Армеец", вериги магазини Office1Superstore, Booktrading, Книжен център Гринуич, На Тъмно, а в работно време и от офиса на Тикетпортал – ул "Цар Иван Шишман" №7. Касата на "Арена Армеец" ще работи и в събота и неделя от 10 до 18ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай