Събота,

150 лева за Спирита

От: Failed to load user -
3769
150 лева за Спирита
A
A
A

150 лева струва пропускът за 7 и 8 август, когато ще се проведе "Спирит оф Бургас". На първата дата на плажа ще пее Роби Уилямс, както "Стандарт" пръв съобщи.

Легендарният британец ще направи концерт за първи път в България като част от турнето му Let me entertain you. Първите 5000, закупили билет, ще получат и допълнителен подарък - участие в томбола за ексклузивна среща с всички групи в бекстейджа на фестивала и кратка обиколка на фестивалното градче на артистите.

Шоуто на Роби се очаква да бъде незабравимо пътешествие през дискографията на лошото момче на британската сцена. Репертоарът ще включи мегахитовете Angels, Feel, She is the One, Freedom, Eternity, Rock DJ и много други. Изгрял като един от състава на "Тейк дет", Роби добива истинска популярност в средата на 90-те, когато започва самостоятелната си кариера. С главозамайващите 11 солови албума и продадени над 70 милиона копия Уилямс е най-успешният британски изпълнител в света. След като за ден продава 1,6 милиона билета за концертите си от турнето Intensive Care, е вписан и в Книгата на рекордите на Гинес.

Роби Уилямс веднъж вече беше в България - с колегите от групата "Тейк дет". През февруари 2011-а компанията снимаха клип в Киноцентъра в Бояна, след като се събра за кратко след 15-годишно прекъсване. Тогава се заговори и че е възможно Роби да има концерт у нас още през 2012 година.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията