Доктор Дре: Мечтая за турне в Европа

Доктор Дре: Мечтая за турне в Европа | StandartNews.com

Доктор Дре се радва на страхотен успех след издаването на последния си албум "Compton". Легендата в рапа мечтае за едно грандиозно турне в Европа в близкото бъдеще, като планира с него да се включат световноизвестни рапъри като Еминем, Снуп Дог и Кендрик Ламар. Това сподели Дре в собственото си радио шоу Beats 1 radio show.

"Една от мечтите ми в момента е да направя турне в Европа", споделя Доктор Дре.

"Никога не съм имал възможността да представя изкуството си там, но това в момента е на дневен ред, тъй като искам да се отблагодаря на всички хора в Европа, които са показвали само любов към мен през цялата ми кариера", добавя Дре.

"Искам с мен да бъде Снуп Дог, искам Еминем, искам Кендрик Ламар. Искам да направим заедно едно уникално турне в Европа, което ще наречем "Beats and Rhymes" и да представим абсолютно всичко, което се харесва на хората там. Това е мечтата ми в момента. Надявам се скоро да се осъществи", заяви рап легендата.

През 2012 година Дре направи турне заедно с Снуп, наречено "Coachella", на което беше показана холограма на великия Тупак. Последният албум на продуцента "Compton" дебютира под номер 2 в класацията на "Billboard" през месец август.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай