5 лева за Слави онлайн

5 лева за Слави онлайн | StandartNews.com

До 150 лева стигат билетите на черно за концерта на националния стадион

Трифонов пуска платени интернет връзки за шоуто си на 25 септември

За предстоящия грандиозен концерт на Слави Трифонов на 25 септември ще има онлайн пропуски. Шоуто ще може да бъде гледано от фенове по цял свят чрез интернет връзка, като цената на виртуалния пропуск ще бъде пет лева.
Всички, които не са успели да си купят билети или пък тези, които не могат да дойдат до София и България на тази дата, ще видят зрелището на сайта www.slavilive.com. Гледането е възможно от всички краища на планетата и на всякакви видове устройства - телефон, таблет, компютър и други. По всяка вероятност от онлайн шоуто ще се възползват най-вече милионите емигранти по света.

За да гледате концерта, е необходимо да се регистрирате в сайта и да закупите код за достъп. Веднъж активиран, кодът се заключва към съответния потребителски профил и не може да бъде използван от друг, уточняват от шоуто.
Очаква се то да бъде още по-мощно от това в "Арена Армеец". Билетите и за двата спектакъла се изкупиха със страхотна скорост.

Евгени Димитров-Маестрото пък получи по-дълга почивка през лятото, защото има тежката задача да организира мегашоуто на националния стадион "Васил Левски". В няколко сайтове вече се появиха и билети на черно за концерта. Засега цените им обаче не са толкова завишени, колкото бяха за ограничената откъм капацитет в сравнение със стадиона "Арена Армеец". В момента се продават за около 100-150 лева, а за предишния концерт се бяха качили на черната борса до цели пет стотачки.

Освен "Ку-ку бенд" на сцената ще излязат отново Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Ники Арабаджиев, Лили Йончева. Сред новите гост-знаменитости се очаква да бъдат Хасан и Ибрахим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай