Нинова: Не делим общините на малки и големи

Сигурността на всеки българин е задължителна, категорична е лидерката на БСП

Нинова: Не делим общините на малки и големи | StandartNews.com

Председателят на БСП Корнелия Нинова посети Велики Преслав и Нови пазар, за да подкрепи кандидатите на левицата в двете общини - Александър Горчев и Георги Сашов, както и листите за общински съветници.

“Не делим общините на малки и големи”, заяви Нинова. Тя разказва, че на всяка среща хората поставят въпроса за сигурността, затова че се нападат възрастни и самотни хора, ограбват се, а извършители не се наказват.

“Шири се безнаказаност и чувство за несправедливост. Сигурността на всеки българин е задължителна. Отдавна водим дискусии да бъде премахнат “маловажният случай” в НК и НПК. Внесохме и закон за тежки престъпления да не се намалява доживотната присъда без право на замяна”, обясни Нинова.

Тя представи основните насоки на платформата на БСП за местни избори, сред които подкрепа за общинското здравеопазване, безплатни детски градини, опазване на околната среда и др. “Комуналните услуги да не се дават на концесия, а да се изпълняват от общински дружества, за да бъде цената на услугата поносима”, продължи Нинова.

“Най-големият ни враг е страхът и апатията, които управлението на ГЕРБ насади у хората. Дайте им кураж и сили да не се страхуват”, каза още председателят на левицата.

Корнелия Нинова пожела успех на кандидатите на БСП в двете общини и ги посъветва да слушат какво искат хората.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай