Вторник,

Как вашият онлайн бизнес да печели от съдържание

От: Стандарт -
717
Как вашият онлайн бизнес да печели от съдържание
A
A
A
  • Иновативна платформа помага на родния бизнес да расте с помощта на качествено онлайн съдържание

Всички познаваме поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат". В дигиталния свят можем да я перифразираме като "по съдържанието (на сайта) посрещат, по качеството на продуктите изпращат". И това е така, защото ролята на добре написаните текстове, придружени с качествени снимки и видеа, е най-големият фактор, каращ потребителите да купуват. Ако искате и вие да печелите от своя онлайн магазин, прочете коя е успешната формула.

Много се говори за предимствата на новата дигитална среда. Тя предлага много по-голям набор от възможности за реклама от традиционните канали и основно нейно предимство е непрекъснатото разрастване. Затова е съвсем естествено огромен процент от бизнесите да се насочат към онлайн маркетинга. Малък брой от тях обаче реално осъзнават преимуществото, което дава Интернет присъствието. Това е възможността да достигате до огромни по обем аудитории и чрез своето съдържание да ги карате да стават ваши клиенти. Именно контентът е истинският "актив" на всеки бранд. Не лъскавите офиси или огромният логистичен парк, нито силно мотивираните екипи - много по-значим фактор е "натуралното"съдържание, добрите продуктови описания и насочените към потребителите послания. 

Независимо дали сте големи или малки в бизнеса, заложете на контент маркетинга или в превод маркетинг на съдържанието. Как да стане това?

Има много начини, като един от тях е ползването на специализирана услуга, предлагаща създаването на качествено съдържание, презентиращо вашия бранд или бизнес. На българския пазар има платформа, която развива именно такива контент маркетинг пакетни предложения. Нейното име е WhitePress - платформа за маркетинг на съдържание и тя оперира успешно вече с някои от най-популярните БГ сайтове за пазаруване.

Как работи WhitePress?

Основните направления услуги, които предлага платформата, са: създаване на съдържание, неговото дистрибутиране и промотиране, SEO и анализи. Фактически, тя поема изцяло текстовото ви съдържание - от написването му, до позиционирането му в правилните места, оптимизацията и анализа на ефикасността му.  Подобен пълен цикъл на услугата е почти без аналог, а качеството на авторите на WhitePress, я превръща в успешна стратегия.

Кой може да се възползва от WhitePress?

Услугата е ефективна в много направления и е подходяща за:

- утвърдени брандове, разчитащи на съдържанието да запазят позициите си

Доброто позициониране е резултат от постоянна работа на екипите - SEO, маркетинг, копирайтинг. Координираната работа между тях гарантира, че брандовете "ще говорят" на своите аудитории на разбираем език, отправяйки послания, които резонират на потребителските нужди. Или казано иначе - ще ни карат да купуваме. Вашият продукт може да е познат на пазара, но това не означава, че трябва да ограничите комуникацията си. Виждате, че и гиганти като Coca Cola, Nike и Adidas непрекъснато създават нови реклами кампании.

Затова заложете на цялостния рекламен подход и Контент Маркетингова стратегия от WhitePress.

- стартиращи бизнеси, които искат да се наложат в конкурентна среда 

"Ударното начало", което може да даде едно успешно съдържание, е най-добрият помощник за начинаещите онлайн бизнеси. След като 2014, 2015 и 2016 бяха обявени от Google за години на авторското съдържание, брандовете се насочиха към тъсенето на автори, които да пишат релевантни и натурални текстове. Всъщност, подобно съдържание е от такова значение, че най-голямата търсачка обяви авторският контент за фактор номер 1 за позиционирането на сайта. 

В WhitePress България работят едни от най-добрите професионалисти в копирайтинга.

Платформата свързва дигитални PR агенции, медийни агенции и рекламодатели със собственици на уебсайтове и инфлуенсъри. Тоест, може да посредничи успешно двупосочно, помагайки и на агенции, и на онлайн магазините. Ползата за последните е гарантирано увеличен трафик и по-добро позициониране в търсещите машини.

WhitePress - платформа за маркетинг на съдържание е мястото, където можете да поръчате своето рекламно съдържание не само на български, но и на други езици. Нашият международен екип е готов да помогне за успешното ви присъствие на най-атрактивните пазари. Защото нали помните - по съдържанието посрещат.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com