Как се прави успешно инвитро

Безопасност, качество и почтеност са ценностите на Медицински център "Афродита"

Как се прави успешно инвитро | StandartNews.com
  • Топ експертите Вили Пеева, д-р Емил Филипов и д-р Георги Дойчев дават ценни съвети на двойките, които мечтаят за бебе
  • Безопасност, качество и почтеност са ценностите на Медицински център "Афродита"

 

Как се прави успешно инвитро? Отговор на този най-важен за двойките с репродуктивни проблеми въпрос дават специалистите в областта от Медицински център "Афродита".

Клиниката е с най-голям процент успеваемост за последните три години у нас по брой раждания. Това сочи официалната статистика на Център Асистирана репродукция. Резултатът на Медицински център "Афродита" от 38% е изключителен и в световен мащаб.

Но как се постигат такива отлични резултати? "Стандарт" потърси експертното мнение на директорите на отдели в клиниката: Вили Пеева-Пападопулу - административен директор на МЦ "Афродита", д-р Емил Филипов - медицински директор на клиниката и д-р Георги Дойчев - главен ембриолог и отговорно лице на отдел "Асистирана репродукция".

"Добре дошли в Медицински център "Афродита"! Нашата клиника е проектирана от самото начало, за да се чувстват пациентите едновременно сигурно и успокояващо", посреща ни Вили Пеева. Нашият цялостен подход към грижата за семейството и двойката, която има една мечта, е също толкова внимателен, казва тя. Представя ни д-р Емил Филипов. Мисията на медицинския директор е да осигури на пациентите най-висок процент на успех за всеки отделен ембриотрансфер. Д-р Филипов е известен със своя личен подход и междуличностна връзка, която създава с всички пациенти като техен защитник. С неговия упорит дух към осигуряване на най-добрия възможен резултат, пациентите описват д-р Филипов като "най-добрия лекар, който някога са срещали".

Д-р Георги Дойчев, главният ембриолог на Медицински център "Афродита", разполага с ембриологична лаборатория с отворена концепция. Това означава, че клиентите могат да бъдат част от целия процес на асистирани репродуктивни технологии (ART), което позволява на пациента "като цяло се чувства по-естествен".

Георги Дойчев продължава да усъвършенства своите умения и техники, като включва основана на доказателства медицина с най-модерните научни технологии, разработени чрез обширни изследвания на зачеването чрез ин витро. Той е член на Международното дружество по репродуктивна генетика ESHRE, където полага усилията си да свърже сътрудничеството между науката и медицината. На глобалните конференции ESHRE стотици участници и професионалисти от организации от цял свят се събират, за да споделят нови изследвания и технически постижения в репродуктивната генетика.

Вили Пеева устремено следва през целия си живот целта да помага на другите да постигнат мечтите си за семейство и я еволюира в многостранна мрежа, която внушава най-високите ценности: безопасност, качество и почтеност.

Това, което прави клиниката наистина уникална, е как се чувствате в минутата, когато влезете през вратата, споделя Пеева.

Положихме всички усилия да създадем уют и успокояващо пространство. А нашите офиси и процедурни стаи са проектирани със същото внимание към детайла и комфорта. Освен това нашата ембриологична лаборатория е не само най-съвременна, но най-успешната, подчертава административният директор на МЦ "Афродита".

В своята повече от 15-годишна история Медицински център "Афродита" може да се похвали с успех в почти всички сфери на регенеративната медицина. Днес е моментът, в който клиниката бележи най-големите си постижения. На въпроса какво следва оттук нататък Вили Пеева-Пападопулу отговаря: "Това е най-големият момент и до идването на следващия!".

Медицински център "Афродита" е най-големият център за регенеративна медицина у нас. Клиниката е в пряко сътрудничество с най-големите генетични лаборатории в света oт САЩ, Великобритания, Франция, Испания и Италия, и се смята за еквивалент на качество в сферата на медицината.

 

Вили Пеева: Наблягаме на връзката между ума и тялото

Това, което прави Медицински център "Афродита" наистина уникален, е фактът, че сме го изградили, за да променим начина, по който хората мислят за зачеването. Не само, че наблягаме на връзката между ума и тялото, ние също така сме изключително прозрачни във всичко, което правим, така че няма изненади по отношение на разходите или услугите. И никой никога не трябва да се чувства сякаш е просто част от "система".

Клиничните процедури се извършват в нашите кабинети, съвременно оборудвани, които са проектирани специално за извършваните процедури и за комфорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай