Цветанов: ГЕРБ трябва да бъде първа политическа сила, за да състави силно и стабилно правителство

Цветанов: ГЕРБ трябва да бъде първа политическа сила, за да състави силно и стабилно правителство | StandartNews.com

Омуртаг. ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС, това са партиите, които доведоха държавата до сегашното й състояние. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, който се срещна с жители на град Омуртаг, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Ще положим усилия, всяка една българска институция да работи обективно", допълни Цветанов. Той обясни, че трябва да се положат усилия за стабилизиране на държавата, за което е нужно стабилно правителство. Пред жителите на Омуртаг Цветанов сподели, че време на срещите си с хората, усеща голям заряд за предстоящите избори и желание на хората да гласуват за ГЕРБ, но има и страх, който се насажда от местните власти в регионите. Той подчерта, че всички трябва да бъдат смели и единни и да гласуват на 5 октомври с номер 9 в интегралната бюлетина. „ГЕРБ трябва да бъде първа политическа сила, за да състави силно и стабилно правителство, от което страната ни има нужда", посочи Цветанов. Той бе категоричен, че ГЕРБ днес е по-силна от всякога и е нанесла съкрушителна победа на европейските избори.

„За развитието на България е важно страната ни да се възползва от европейската солидарност. За новия финансов програмен период, България може да получи средства в размер на 32 млрд. лева. Това са реални и свежи пари, които да влязат в страната ни. ГЕРБ иска да създаде работни места и по-добра среда за живеене, да развива секторни политики, които да дават трудова заетост", коментира още Цветан Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай