Скандална вечеринка! Кирил Петков лъсна във ВИДЕО

Ето я компанията, разкрита от Виктор Димчев

Скандални снимка и видео публикува продуцентът и анализатор Виктор Димчев в профила си във Фейсбук. На кадрите се вижда съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков да вдига наздравици заедно с Асен Йорданов, Атанас Чобанов и останалите от сайта „Биволъ“.

Повод за празненството е свободната журналистика и победата, като не се уточнява каква е тя. Кадрите са правени преди Петков да стане премиер и съпредседател на „Продължаваме промяната“.

Оттогава до днес отношенията между Петков и сайта са се променили, защото именно „Биволъ“ изнесе скандалните разкрития, че Лена Бориславова и Никола Минчев са фалшифицирали документи и подписи, за да може Кирил Петков да стане служебен министър на икономиката в служебното правителство на Румен Радев.

"На снимката властта пие по великденски с новите мисирки - част от "журналистите" от поръчковите медии с властта, в лицето на двама от Корал, набедени от други двама на снимката. Празнуват заедно, защото всички споделят общи ценности - парите ни. Да си знаете", гласи коментарът към фотоса Димчев.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
17 Коментара
Иван
преди 1 седмица

Явно този са го порязали с хонорара и сега си го връща. Нищо лошо но е срамно...

Откажи
Не разбрах
преди 1 седмица

И какво е скандалното.

Откажи
ГЕРГИНА
преди 1 седмица

Предизборни манипулации

Откажи
Курти
преди 1 седмица

Да бе,този Асен явно се е продал на разбойко.

Откажи
Por
преди 1 седмица

Не е много явно. По явно е, че Просто Кирчо е заедно с най- обективните журналисти.

Откажи
Йокин
преди 1 седмица

От коментарите разбрах,че ПРОДЪЛЖАВАМЕ,ДА ЗАТЪВАМЕ!!!

Откажи
Крум
преди 1 седмица

Швестери

Откажи
Гост
преди 1 седмица

Аз виждам друго бе, драги. Лъснал е не Кирчо, а тези около него. Кирчо си е Кирчо...той може да лъсне къде ли не, защото след него вървят копои. Ами какво търси "честен"Асенчо на трапезата с него. Фекалните ни сайтове се оляха пак. Изпълниха поръчка на винетУ и на шишо. Ровили из документи, "разследвали" кой кого подписал. Щото един се бил оплакал, че не дал разрешение да му ползват спесимента. Какво му прави тогава подписа в ръцете на Лена и в кантората, където работила. Доста некоректно и нагло е този нахиления до Кирчо да пробутва имена и на други юристи, работили по документация, предоставена от водещите партньори там. Това им е била работата, какво ги е наредил до името на Лена . Че тази кантора е подготвяла документите и на Шишо Кой при прехвърлянето на Булгартабак. Да не са виновни и за това. Полагането на подписи по спесимент е обичайна практика, щом лицето го е предоставило, за да не го разкарват за всеки подпис . Хай не на нас ....тъпи гербаджийски номера.

Откажи
Гери Йорданова
преди 1 седмица

Добра реклама , точно пред изборите ! Не гласувайте за тях , защото достатъчно затънахме ! 34 години ни стигат да ни управляват едни и същи , едни и същи и промяна никаква ! Моля ви , вили хора , нека да обърнем нещата , като се доверим на други , честни и можещи политици !

Откажи
Висенте Марото
преди 1 седмица

На кои,Гери?

Откажи
Един случаен
преди 1 седмица

Ближеш ли , Асене, на тази маса до Кирето това дето го сереш и храчеш . Да ти е сладко и гладко! Доста фекално, за тъпи гербаджийски подавки. Ами като се знае откъде си паднал, не е изненада.

Откажи
Да ви приседне
преди 1 седмица

Дано селяци прости !!! ВЪН ОТ тази схема европедерастка с и фалшиви политици които очевидно не работят за народа ни особено последната РАЗГЛОБКА КОЯТО СЕ ЗАХВАНА С БУТАНЕ НА ПАМЕТНИЦИ И НИЩО СЪЩЕСТВЕНО ЗА НАРОДА!!!!

Откажи
Доктор Ели
преди 1 седмица

Вземай лексотана веднага!

Откажи
Койчо
преди 1 седмица

Ква по- беда уе ???

Откажи
Dr.
преди 1 седмица

??????????????????????????????????

Откажи
Хаааа
преди 1 седмица

Ха, какво прави там Асенчо, който драска после за някакви фалшиви подписи. Той е много по- фалшив. Да, нормално е да се копира подпис от спесимен при подготовка на множество документи по някоя сделка. Лицето, чиито са подписите, има възможност да реагира пред нотариус, съдия,да потвърди, че са от негов спесимен. Ако е полагал подписи под различни документи, изготвени от колектив юристи в различни ситуации по различно време (прав, седнал), е възможна различна интерпретация, а в някой момент да реагира, че подписът му е преправен, ако не го устройва според нови обстоятелства. Ясно? 0 0 Отговори

Откажи
Ами
преди 1 седмица

Обработили. Разследвали 60 документа...ако под всеки документ се е саморъчно подписвал се някой, дали всички подписи щяха да са идентични. Гледали под лупа всяка чертичка...затова е обичайно да е копиран подпис от спесимен, а когато се изповядва сделката, да си отварят очите и служебните лица, и този, чийто подпис стои под всеки документ. Иначе всеки може да се заяде, че подписът му е преправян, ако след три години се сети, че нещо не го устройва.

Откажи