Скандалът със земеделците! Бивш министър посочи голямата грешка на Вътев

Много тъжна гледка, каза Десислава Танева

Скандалът със земеделците! Бивш министър посочи голямата грешка на Вътев | StandartNews.com

Много тъжна гледка. Не знам кое провокира това ожесточение между самите браншови организации. Това коментира бившият земеделски министър Десислава Танева в интервю за БНР по повод ескалиращото напрежение между земеделските стопани и министър Кирил Вътев. Танева посочи грешката на Вътев.

ВИЖ ОЩЕ: Земеделци отново на бунт. Блокади на 21 места в страната

Според мен включително подходът избирателно да се говори с част от тях, което за мен беше грешка, категорична бе Танева. Ситуацията сред нашите производители и различните производства е такава, че най-добре е да се говори с всички, смята депутатът от ГЕРБ, председател на парламентарната комисия по земеделие.

ВИЖ ОЩЕ: Скандалът трещи! Вътев отговори на протестиращите земеделци

"Не знам коя бутилка се отвори, че на практика настъпи тази битка преди всичко между браншовите организации, която няма как да доведе до нищо добро. Дали това е някаква битка, за да спечелиш представителството на земеделската общност – не, така никакво представителство не можеш да спечелиш, освен продължаващо ожесточение между самите представители на браншови организации. А в същото време продължаване и наслагване на нови и нови проблеми сред самите земеделски производители", коментира Десислава Танева.

ВИЖ ОЩЕ: Заради протеста на земеделците! Блокада в София

Според нея по този начин се натрупва обществено неодобрение към политиката спрямо земеделския сектор, защото тя е основана на финансова подкрепа. И призова:

"Правете така, че обществото да иска подкрепа на земеделския сектор, защото ще дойде ден, когато който и да е финансов министър или премиер ще бъде поставен в условията на невъзможност за подкрепа, дори тя да е справедлива, само поради настроенията на обществото спрямо сектора".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Откажи