Четвъртък,

Срам! Жена бие шамари пред децата си

От: Редактор -
873
Срам! Жена бие шамари пред децата си
A
A
A

Пореден случай на агресия на пътя се разигра в ранните часове в петък сутринта в София. Жена налетя на друга друга пред очите на три деца, като ошамари потърпевшата и нанесе сериозни щети на колата й.

Инцидентът се е случил насред центъра на София минути преди 8 сутринта. Пострадалата жена возила в колата си 9-годишния си син към училище, когато стига до столичната улица „Дунав“ малко след кръстовището с бул. „княз Александър Дондуков“. В този момент от съседна сграда излезнала другата жена, която водела две малки деца със себе си.

Жената пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушение на Закона за движение по пътищата започнала да качва децата от страната на пътното платно.

„Колата беше спряна малко след кръстовището с голям булевард, а улицата е със сериозен наклон. Като видях, че жената грубо нарушава закона, качвайки децата от непозволената страна, й свирнах.

Тя реагира много остро – с псувни и обидни думи и се разкрещя, че е с деца. Аз й казах, че като е с деца по закон е длъжна да качва в колата от другата страна.

Тогава тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок“, разказа пострадалата Наталия Радославова, която е журналист от „Монитор“.

"Тя дори не разбра, че съм журналист при нападението. Избяга обаче, когато пред нея набрах телефон 112, за да сигнализирам за нападението“, обясни още Радославова.

След инцидента тя е подала жалба в столичното 5РПУ. Заради удара с крак единият калник на колата й е сериозно увреден, а самата Радославова възнамерява да си търси правата по съдебен път.

И се чуди как една майка може да е толкова безотговорна пред децата си и техния живот.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com