Спецакция блокира Бояна и Драгалевци

Спецакция блокира Бояна и Драгалевци | StandartNews.com

Спецакция на полицията блокира пътя към столичните квартали Бояна и Драгалевци. Това съобщиха очевидци пред "Стандарт".

Задръстването е огромно. Проверява се всеки автомобил от марките "Мерцедес", "БМВ" и "Ауди", уточниха те.

В района буквално е почерняло от жандармерия и спецчасти. Акцията е за незаконни кортежи, съобщиха неофициално източници от МВР. Задръстването е повече от 2 км от преди Болница Токуда до "Кошарите". 

Припомняме, че след наглия инцидент на Околовръстното шосе в сряда вечерата, главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че частните охранителни кортежи пред заведения и по магистрали, чрез които се демонстрира изключителна наглост и беззаконие, трябва да спрат.

След среща с ръководството на МВР, на която присъстваха главният секретар на МВР комисар Георги Костов, шефът на Охранителна полиция Костадин Гребенаров и шефът на СДВР Младен Маринов бе решено да започнат и внезапни проверки за нелегални охранители. 

На 24 февруари тази година около 17.40 ч. софиянецът Васко Наумов бе нападнат и пребит с метални палки заради това, че свирнал с клаксона си на два автомобила за рисково шофиране. Оказа се, че мъжете, пребили 30-годишния Васко Наумов, са гардове на виден подземен бос. Става въпрос за Ивайло Борисов-Ториното. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай