Обвиняемият за смъртта на Мирослава палел конкуренцията

Заливал магазини с бензин, за да не проучат на бизнеса

Обвиняемият за смъртта на Мирослава палел конкуренцията | StandartNews.com

Перник. Обвиняемият за отвличането и зверското убийство на 17-годишната спортистка Мирослава Николова – Марио Николов – Заека застана пред съда за палежи. Перничанинът, който се опита да се измъкне от няколко дела, правейки се на шизофреник палел конкуренцията в продажбата на текстил.

Той заливал магазините, които му пречели на бизнеса с бензин и им драсвал клечцката, твърди държавното обвинение. Районният съд в Перник даде ход на процеса вчера за умишлено опожаряване на два търговски обекта и една кола през 2010 г. С прийоми от ранните мутренски времена в държавата той се опитал да спаси от фалит собствения си магазин на най-голямата търговска улица в кв. Изток „Благой Гебрев". Заекът обяви пред магистратите, че е невинен, но отказа да даде обяснения за действията си.

На 10 юни тръгва и дългоочакваното дело за убийството на Мимето. След скандалното самоубийство пред очите на служители на БОП на призналия престъплението Стойчо Василев – Чочо, Зеакът остана единствения жив обвиняем. Той продължава да твърди, че няма нищо общо със зверството и дори не познава момичето. Според прокуратурата обаче има достатъчно улики, които го сочат като фактически извършител на престъплението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай