Нова версия: Простреляните са крадци или дилъри

Нова версия: Простреляните са крадци или дилъри | StandartNews.com

Двамата мъже, които бяха простреляни тази вечер в района на бул. "Черни връх", са крадци или дилъри. Това научи репортер на "Стандарт".

Едната версия е, че мъжете са застреляни от охраната, а другата е, че те може да са дилъри на дрога, разкриха разследващите и уточниха, че те нямат връзка с Алексей Петров.

Пострадалите са закарани в "Пирогов". Те са на 21 и 30 г.

Простреляните плюс още едно лице са се навъртали около офиса на Алексей Петров. Те се спречкали с охрана в района. Един от охранителите е стрелял по мъжете. Задържан е и се разпитва.

"Има две простреляни лица- в областта под колената. Няма опасност за техния живот. Настанени са в болница". Това съобщи пред Нова тв Младен Маринов, директор на Столичната дирекция на вътрешните работи.

Нямаме данни да е стреляно от автомобил, обясни той. Все още се изяснява ситуацията. Информация за това, че един от пострадалите е пребит, все още няма, уточни Маринов. 

Стандарт Нюз припомня, че стрелбата до столичния мол "Парадайз" стана малко след 17, 45 часа тази вечер. БНТ съобщи, че тя е станала в офиса на Алексей Петров, но от полицията опровергаха информацията. 

Движението в района на инцидента остава отцепено. 

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай