Мистерия! Зловещи подробности за смъртта на учителката от Приморско

Тръгнала за Несебър, но незнайно защо се оказала в Приморско

Мистерия! Зловещи подробности за смъртта на учителката от Приморско | StandartNews.com

Нова мистерия! Зловещи подробности за смъртта на учителката от Приморско. 33-годишната начална учителка, родом от Пазарджик, издъхна в собствената си кола край Северния плаж на Приморско. Силно разложеният труп на Адриана Стойнева бе открит в сряда вечерта, след като майка й я обявила за издирване няколко дни по-рано.

Преди седмица жената тръгнала с личния си автомобил "Рено“ към Несебър, където трябвало да се срещне с приятели.

Незнайно защо обаче се е озовала в Приморско. Автомобилът с тялото ѝ бил открит на ул. "Лагуна“.

При пристигането на униформените станало ясно, че автомобилът бил заключен. Силно разложеното тяло било на задната седалка по бански. Всичките вещи на жената били в колата. Първоначалният оглед не показал видими следи от насилие. Заради напредналия стадий на разложение експертите не могли да посочат причината за смъртта.

Тялото е преседяло дни наред в колата при изключително високи температури. Взети са хистологични проби. Последната снимка в социалните мрежи на Адриана е от 20 август, когато се е снимала на плажа във видимо добро настроение. Запознати предполагат, че след плажа на Стойнева може да й е прилошало, легнала на задната седалка и издъхнала.

Стойнева, която живее и работи в Пловдив, била обявена за издирване на 21 август. Майка ѝ отишла разтревожена в полицията в Пазарджик и обяснила, че телефонът ѝ непрекъснато дава свободно. Данните били предадени в Бургас. Нито една версия до този момент не се изключва. От социалните мрежи става ясно, че Адриана е била начална учителка на втори клас в пловдивско училище.

Несемейна. Близки я описват като възпитана и образована и изключват вероятността да е употребявала наркотици или да е посегнала сама на живота си, пише "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай