Фитнес маниакът от Енина се предаде

Адвокатът му твърди, че е невинен

Фитнес маниакът от Енина се предаде | StandartNews.com

Мъжът, заподозрян за отвличането и бруталното изнасилване на две момичета в казанлъшкото село Енина, кой бе обявен за издирване, се предаде в полицията.

Радостин Пулев днес пристигна в полицейското управление на Казанлък заедно с адвоката си, който заяви, че клиентът му е невинен. На влизане в полицията Радостин отрече да е изнасилил момичетата.

"За изнасилване не ми е споделял нищо. Дали е виновен или не ще решат съответните органи. За мен този човек, на база това, което ми сподели, е много трудно да се приеме, че е виновен. Разследването е в начална фаза",коментира адвокат Станимир Ченалов пред kazanlak.com.

Пулев не се укривал от полицията. Искал да се предаде още вчера. Заради личен ангажимент на адвоката му обаче 35-годишният енинец се е предал днес. Полицаите са били известени и са проявили доверие, разказа още Ченалов.

"Към момента няма повдигнато обвинение. Задържан е за 24 часа. Ще се прецени от наблюдаващия прокурор на база събраните материали трябва ли да се повдига обвинение. Възможно е да има и обвинение и 72-часово задържане, но не е ясно дали ще има мярка. За мен това момче в момента не е извършило нищо. "

Защитникът на 35-годишния фитнес маниак обаче потвърди, че в края на януари съдът ще гледа друго дело, в което е обвинен за блудство, отново спрямо непълнолетна през юни 2020 г. То е насрочено за 26 януари в Районен съд - Казанлък.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай