Топ 3 на хидратиращите кремове за лице

Редовната употреба е важна за здравето на кожата, правилната функция на клетките и възстановителните процеси

Топ 3 на хидратиращите кремове за лице | StandartNews.com

Ако има един продукт, който трябва да присъства задължително в разкрасителната рутина на всяка жена, това е хидратиращ крем за лице. Свеждайки бялата козметика до минимум в забързаното ежедневие или по време на пътуване, такъв е напълно достатъчен за поддържане нужните нива на влага в кожата. Какъв овлажняващ крем за лице да изберем и защо постоянното му присъствие върху тоалетката е важно, споделяме в следващите редове.

Хидратиращ крем за младежко излъчване

Редовната употреба на овлажняващ крем за лице помага на кожата да се справи с всички външни агресори. Такива могат да бъдат наречени оксидативния стрес и мръсните прахови частици във въздуха, различни метеорологични условия като ветровито време, горещини, студ, работна среда със силно пресушен въздух и др. Всички тези показатели влияят пряко върху епидермиса на ежедневна база. В комбинация с прекомерно омазняване или изсушаване на кожата и липса на хидратиращ крем за лице, те могат да доведат до обостряне на съответните проблеми. Сухата започва да се лющи и губи сиянието си, а комбинираната и мазна кожа произвежда допълнителни количества себум, опитвайки се да компенсира липсата на влага. 

Дамите, които желаят да поддържат млад, стегнат, гладък и жизнен облик не бива да допускат процесите, описани дотук. Постоянен недостиг на хидратация, достигаща до епидермалните слоеве, води до задълбочаване на фини линии и бръчки, поява на повяхнал и нездравословен тен. Това е достатъчна причина да се потопите в богатството от козметика на MAKEUP и да изберете висококачествен хидратиращ крем като наличните в каталогa. 

Овлажняващ крем за лице - топ 3 

Необходимостта от хидратиращ крем за лице е не просто похват за красота. Такъв е задължителен за здравето на кожата, правилната функция на клетките и възстановителните процеси. Доверете се на някое от следните предложения:

  • Chanel Hydra Beauty Camellia Water Cream е великолепен продукт от известния френски бранд. С формула, съсредоточена около вода от бяла камелия - символа на Chanel. Допълнен от хиалуронова киселина, седефени частици и екстракт от син джинджифил, този хидратиращ крем заглажда несъвършенствата, свива разширените пори, изравнява тена, овлажнява в дълбочина и насища с антиоксиданти;
  • Facial Moisturising Cream SPF25 е прекрасно предложение с 3 вида серамиди, ниацинамид и хиалуронова киселина от популярната марка CeraVe. Целият състав на този хидратиращ крем за лице е насочен към укрепване на бариерната функция и дълготрайно задържане на влага в слоевете;
  • Уникалният La Roche-Posay Hydraphase се предлага в лек вариант за нормална кожа и с интензивна формула за суха. Формулата му залага на традиционна термална вода от изворите на La Roche-Posay, растителни захари и хиалуронова киселина. Отличава се с бърза абсорбция, запазва хидробаланса и облекчава зачервяванията.

Изберете някое от предложенията и набавяйте порция влага на кожата всеки ден. 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай