Селфита от ново поколение с Huawei nova 10 Pro от A1

По време на предварителната продажба всеки смартфон идва в комплект с FreeBuds Pro 2

Селфита от ново поколение с Huawei nova 10 Pro от A1 | StandartNews.com

Камерата не е просто уред или функционалност – тя е средство за себеизразяване. С нея и пред нея общуваме със света. Това е философията, върху която е изграден новият смартфон Huawei nova 10 Pro. Неговите мощни предни и задни камери са комбинирани с атрактивен дизайн, като до 2 октомври A1 ще го предлага за предварителна поръчка в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds Pro 2.

Huawei nova 10 Pro е амбициозното предложение на компанията във високия среден клас. Смартфонът идва с двойна селфи камера, която предлага гъвкавост без аналог на пазара. Ултраширокоъгълният преден модул е с голям сензор, автофокус и 60 мегапиксела резолюция, която позволява интелигентно увеличение. Заедно с него работи zoom камера с 8 мегапиксела и AF, която дава на селфи портретите по-естествена перспектива.

Камерите на гърба на смартфона са също със сериозни характеристики, като основният модул е 50-мегапикселов със специална RYYB цветна решетка за по-добри кадри при ниска осветеност. Освен него има 8-мегапикселова ултраширокоъгълна камера и сензор за дълбочина. Всички те са част от характерния за nova 10 Pro Star Orbit Ring дизайн.

Създателите на съдържание ще могат да разглеждат своите снимки и клипове на големия 6,78-инчов HDR OLED дисплей, който е със 120 Hz честота на опресняване. Плавната работа на устройството е поверена на процесора Qualcomm Snapdragon 778G в комбинация с 8 GB RAM и 256 GB памет. Интерфейсът е EMUI 12 с поддръжка на приложенията, аксесоарите и услугите от богатата екосистема на Huawei.

Смартфонът поддържа 100-ватово зареждане, като освен това идва с мощно зарядно, което за броени минути връща пълния капацитет на батерията от 4500 mAh.

Huawei nova 10 Pro се предлага за предварителна поръчка от A1 от 20 септември до 2 октомври в комплект с Huawei FreeBuds Pro 2 на цена от 659,99 лв. с план Unlimited Ultra.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай