Столтенберг със спешен ход заради Украйна

Какво става

Столтенберг със спешен ход заради Украйна | StandartNews.com

Генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг свиква заседание на Съвета НАТО-Украйна, което ще се проведе на 10 януари, показва съобщение на военната организация на Запада в социалната мрежа Х.

Заседанието, насрочено за следващата сряда, ще се проведе на ниво посланици на страните от Алианса. Срещата се свиква по искане на Украйна след последния масиран обстрел на Русия.

"Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг ще свика среща на Съвета НАТО-Украйна в сряда, 10 януари, на ниво посланици по искане на Украйна след неотдавнашните руски ракетни атаки“, отбеляза говорител на Алианса, пише "Фокус".

В сряда министърът на външните работи на Украйна Дмитрий Кулеба съобщи, че Киев ще инициира заседание на Съвета Украйна-НАТО в отговор на масираните атаки от страна на Руската федерация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи