Принц Хари потресе Англия. Видя баща си и направи нещо скандално

Обединеното кралство завря от гневни реакции

Принц Хари потресе Англия. Видя баща си и направи нещо скандално | StandartNews.com

Принц Хаи потресе Англия. Той видя болница си баща, който се лекува от рак, след което отпраши за САЩ, за да връчи нагадата "Мъж на годината" на Националната футболна лига на Камерън Хейуърд, който е защитник на Pittsburgh Steelers.

„Всичко, което правите на терена и извън него, е наистина забележително”,  каза 39-годишният Хари. Вие сте модел за подражание за милиони по начина, по който се държите и по който се отдавате. Тази последна награда – най-високото отличие – е свързана изцяло с това да служите на вашата общност. И има един специален човек, на когото бихме искали да отдадем почит сега. Играч, който отива над и отвъд и чийто изключителен ангажимент да помага на другите е отражение на неговата собствена история, допълни блудния принц, който се отказа от кралските си задължения заради жена си Меган Маркъл.

"Човече, в шок съм. Това е принц Хари", успя да каже само Хейуърд.

В Обединеното кралство обаче са бесни от постъпката на Хари. Социалните мрежи врят от негативни коментари.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Идеалист
преди 2 месеца

Прогонен от фамилията, с която вероятно няма нищо общо. Любимият син на майка си, убита защото не се впишваше в лицемерието на кралската фамилия. За кого да жали?

Откажи
Д@СкопимБезродникаСополанПаситто
преди 2 месеца

Едва ли Хари ще прости на Камиларя, дори когато гушне букета, за това, че е поръчал на МИ-6 да бастисат майка му, за да язди безпрепятствено камилата си по мазетата на двореца.

Откажи