ЦСКА на кръвни тестове преди лагера в Турция

ЦСКА на кръвни тестове преди лагера в Турция | StandartNews.com

Част от играчите на ЦСКА преминаха кръвни изследвания тази сутрин. 21 футболисти са се явили на стадион „Българска армия" тази сутрин, за да се подложат на тестовете, съобщи БГНЕС. И уточни, че останалата част от играчите ще направят същото утре.

Тази седмица "армейците" заминават на лагер в Турция, където ще проведат 40-дневна подготовка.

Младенов: Развиваме се в положителна насока

"Развиваме се положителна посока във всяко едно отношение". Това заяви наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов пред журналисти.

"В добро настроение съм, надявам се футболистите да са в същото и да стартираме подготовката с амбиция. Надявам се годината да е по-добра, затова и работим с толкова усилия. Амбицията не е без значение, въпреки трудностите и проблемите ни годината да е по-успешна. Важно е футболистите да са здрави и да вземат участие в подготовката на втория полусезон, за да бъде той по-успешен от миналата година", каза той, цитиран от БГНЕС.

Младенов не пожела да коментира новите попълнения или изходящите ни трансфери. "Развиваме се положително във всяко едно отношение, както спортно-технически, така и в ръководството. Ще продължаваме да работим по начина, по който досега работим със свободни агенти и да се развиваме на пазара. Целите ни не са се променили, но доколко това е осъществимо не знам. Не искам да надувам излишно балона и да вкарвам напрежение излишно", коментира още той.

„Ще има трима юноши на лагера, но ако обстоятелствата се стекат така, както аз искам няма да дойде нито един. Аз искам да ги преотстъпим в първа или втора дивизия, за да трупат опит и да развиват качествата си. Във втория полусезон всеки мач ще е финал и едва ли ще опрем до тях. Общо контролите на лагера ни са девет, но все още чакаме потвърждение за противниците ни. Валентин Илиев, Иван Стоянов и Райкович са в добро състояние и ще стартират в подготовката", обясни Младенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай