"Севастопол" пробва втори от "Левски"

Пореден талант от "Герена" пое към Апенините

"Севастопол" пробва втори от "Левски" | StandartNews.com

Севастпол. "Севастопол" мина към план "Б" на "Герена". Украинците и Владимир Гаджев не могат да намерят общ език, но от това може да намаже Орлин Старокин. Тимът от черноморското пристанище си е направил устата за него. Орлин е добре познат на Ангел Червенков още като юноша в ЦСКА. "Има интерес към мен от този отбор", похвали се Орлин пред "Лайвспорт". В "Левски" засега няма официална оферта за Старокин. Червенков чака "да" от шефовете си за трансфера. Така Гаджев ще остане на "Герена" поне до лятото. "Сините" обаче на всяка цена трябва да търсят нов ляв бек. При евентуална продажба на Старокин остават с един играч на този пост - юношата Мики Орачев. За сега обаче "сините" все още не могат да изберат от предлаганите им играчи.

В същото време още един юноша замина за Италия. Ерай Карадайъ започна проби в "Катаня". Той ще има една седмица, за да впечатли "слоновете", които проявяват интерес и към Божидар Краев. Младоците уведомиха клуба за поканата и получиха разрешение да се възползват от нея. Както е известно, Антонио Вутов подписа с "Удинезе", но засега ще играе във втория отбор на клуба.

Комшии пък намазаха от раздялата на "Левски" с Илиян Йорданов. Крилото веднага отпраши към Турция. Там той подписа за 2 години с "Денизли". Трансферът бе обявен от президента на клуба, който изцяло реши да подмени отбора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай