Вторник,

Избраният кмет на Криводол пое кормилото на общината

От: Стандарт -
214
Избраният кмет на Криводол пое кормилото на общината
A
A
A

На първото си тържествено заседание, свикано от областния управител Малина Николова, новоизбраният общински съвет и кмет положиха клетва за встъпване в длъжност. Кметът Христо Доков благодари за доверието и подкрепата на жителите на общината

„Уверен съм, че всички заедно ще променим общината и града към по-добро!“, заяви при полагането на клетвата Доков.

С пълно мнозинство, за председател на Общински съвет – Криводол беше призбран общинският съветник Петър Комитски.

„Благодаря за огромното доверие към мен, това е отговорност. Като пръв сред равни, ще се грижа, както досега, за пълна равнопоставеност в общинския съвет и се надявам, че заедно ще работим в името на развитието на Община Криводол, за да я превърнем в община - пример на добро управление“, заяви Комитски.

Областният управител Малина Николова отправи послание към всички членове на местния парламент и общинската администрация.
„Поздравявам Ви за доверието, което получихте от съгражданите си на последните местни избори. Поздравявам Ви и за поетата отговорност, защото в следващите 4 години Вие ще бъдете тези, които от името на Вашите съграждани ще трябва да вземате важните за общината решения. Желая Ви много управленска мъдрост и много енергия, консенсус, взаимно разбирателство и силен Общински съвет - Криводол“, каза в приветствието си Малина Николова.

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички