Жена загина след удар на лека кола в тир

Жена загина след удар на лека кола в тир  | StandartNews.com

Поредна тежка катастрофа с човешка жертва стана в Кресненското дефиле на мокрия и хлъзгав главен път Е-79. Сигнал за инцидента е подаден към 15,06 часа в сряда на телефон 112. По неясни към момента причини преди Кривия тунел откъм Симитли са се сблъскали тежкотоварен камион и лек автомобил. „В леката кола е пътувала само една жена, която е управлявала колата. Наш екип е там и извършва оглед на местопроизшествието", каза директорът на ОД на МВР – Благоевград Росен Танушев.

За съжаление, водачката на леката кола „Тойота" е загинала на място при жестокия сблъсък. Тя е пътувала към Сандански, но заради несъобразена скорост е навлязла в лентата за насрещно движение и се е забила в идващия тир. Жената буквално е смазана, наложило се е огнеборци да режат ламарините, за да извадят безжизненото й тяло. При удара камионът се е завъртял напречно на шосето и е блокирал движението и в двете посоки. В района няма обходен маршрут и бързо се увеличава колоната от чакащи моторни превозни средства. На място е изпратена линейка от Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство. Самоличността на загиналата е в процес на установяване, уточниха от пресцентъра на благоевградската полиция.

Припомняме, че във вторник лек автомобил „Ауди", шофиран от 26-г. бургазлия, прегази и уби на място млада жена в курорта Банско, която тъкмо се качвала в колата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай