Съсед откри "изчезналата" Бориска от Лом

Съсед откри "изчезналата" Бориска от Лом | StandartNews.com

Монтана. След 18 дни издирване съсед на роднини, укривали 31-годишната Бориска Славчева от Лом, информира за местонахождението й полицията, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.

Жената изчезна на 1-ви ноември т. г. на път от гара Дреновец за Лом. До качването й във влака Славчева била изпратена от брат си, но след като не се прибрала вкъщи, мъжът, с когото живее на съпружески начала, се притеснил и започнал да я търси.

Славчева, която е майка на 6 деца, сама планирала бягството от дома си. По време на гостуването на брат си, тя й половинката й се скарали, вследствие на която тя решила да му отмъсти с бягство - слязла от влака и се скрила при далечна роднина. В началото мъжът сам я е издирвал при техни близки и приятели. След като не я открил никъде, обявил в полицията за изчезването й.

Областната дирекция на МВР пусна снимката й в местни и национални медии и обяви, че я издирва. Само няколко часа по-късно се обадил съсед на роднините, при които се била скрила. Пред пристигналите на място полицаи жената признала, че сама е замислила изчезването си, за да накаже половинката си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай