Преглед на регионалния печат

Преглед на регионалния печат | StandartNews.com

ДОБРИЧ

И двата добрички всекидневника днес от първите си страници отделят място за репортажно отразяване на ромския празник, който честваха жителите на Каварна, като съобщават, че по традиция отново са връчени удостоверения "Почетен ром".

Тази година техни носители са режисьорът Теди Москов и актьорът Филип Трифонов, като удостоверенията им са връчени от единствения "Почетен мангал" Андрей Слабаков, пишат вестниците. От първата си страница още днес в. "Добруджанска трибуна" разказва за изложба, която подготвя курортен комплекс "Албена" по повод своя 45-и рожден ден.

Ежедневниците още на вътрешните си страници отделят място и за проведеното заседание на Регионалния съвет за развитие на Североизточен район, на което за зам.-председател бе избрана Детелина Николова - кмет на Добрич. Тя ще подпомага работата на председателя - областния управител на Добрич Недко Марчев, който председателства съвета на района до юни месец. В интервю за "Нова добруджанска трибуна" евродепутатът Преслав Борисов заявява, че страната ни не бива да пропупуска тази година по отношение на усвояването на евросредства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай