Преглед на регионалния печат

Преглед на регионалния печат | StandartNews.com

БЛАГОЕВГРАД

Списвачи от „Фейсбук" страница са издали смъртна присъда на кмета на курортната община Андон Тотев, пише вестник „Вяра". Присъдата е афиширана на една от титулните снимки, в която разгърден бродяга е изписал „Смърт за Тотев", а под кадъра се пояснява, че мисията на страницата е насочена срещу управлението на кмета на Сандански Андон Тотев. Авторите на страницата са анонимни, а тя е изпълнена с унизителни колажи и представя санданския градоначалник в уродлива светлина.

Шофьорка изгуби управлението на „Пежо 206" и качи колата на тротоара на дупнишката улица „Венелин" 82, където се движеха двама възрастни с две деца. Младата жена скандализира и изправи на нокти част от живеещите в квартала, които вчера следобед към 14 часа станаха свидетели на пътното произшествие. След удара в бордюра тя слязла от колата със залитане, а после се опитала да напусне местопроизшествието.

60-годишен пенсионер от Кюстендил пострада от газова бутилка, докато приготвяше зимнина в двора на къщата си на ул. „Йосиф Ковачев". Жоро Георгиев е настанен в „Пирогов" с изгаряния по ръцете и краката. Инцидентът е станал следобед в сряда. „Не знам как се случи. Просто белята стана. Чу се гръм и избухнаха пламъци. Уплашихме се, защото много пъти изваряваме зимнината на газ. По-икономично е, а и по-бързо става."

Благоевградски превозвачи ще започнат стачни действия против променена транспортна схема. Те са недоволни от своеволията от страна на Министерството на транспорта заради направената служебна промяна на разписанието от републиканската транспортна схема само и единствено в полза на частната автобусна фирма ЧОНА-Петрич.

ОбС - шефът на Благоевград Радослав Тасков бе изненадан приятно от служителите в Общинския съвет по повод 44-тия му рожден ден вчера. Огромна торта с футболна топка на истински фен му бяха подготвили красивите дами. Екипът му пожела да постига целите си, да получава това, което желае, и любимите му хора и тези, които го подкрепят, когато има нужда, да бъдат винаги около него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай