Панайотова „ще заключи чувствата си с катинар" в Кърджали

Панайотова „ще заключи чувствата си с катинар" в Кърджали | StandartNews.com

Кърджали. Кърджали ще бъде домакин на инициативата „Обичай и заключи", която ще се проведе в една от алеите на Градската градина. Тя е посветена на любовта и толерантността между хората от всички възрасти. Всеки желаещ ще може да заключи символично чуствата си с катинари, осигурени от организаторите, съобщиха от МГЕРБ, с чието съдействие се осъществява проявата. В нея ще се включи и евродепутатът Моника Панайотова.

Идеята е, заключвайки обичта си с катинар на публично място, хората да отправят послания за щастие, хармония и единство към целия свят, да насърчат любовта и разбирателството помежду си, независимо от своята възраст, пол, етнос и религия и да провокират същите чувства у околните. Инициативата е силно разпространена в европейските страни, но в България тепърва прохожда.

В Кърджали в края на април ГЕРБ откри Eвропейски офис на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Моника Панайотова и участва в кръгла маса на тема „Предизвикателствата пред младежката заетост и образование в България и Европа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай