Цветанов: Борим се за убедителна победа

Цветанов: Борим се за убедителна победа | StandartNews.com

Видин. Борим се за убедителна победа, за да върнем перспективата и бъдещето на България. Това каза зам.-председателя и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов пред стотици видинчани на площад „Бдинци" във Видин. 

„Непременно трябва да изразим своята воля и да упражним правото си на глас на 25 май, защото само високата избирателна активност може да противодейства на сценарии като Костинброд", категоричен бе Цветанов. Той подчерта, че ако ГЕРБ управляваше България, днес нямаше да говорим за новите 40 000 безработни, а щяхме да говорим за подем. Нямаше да взимаме милиарди кредити, а щяхме да се възползваме от европейската солидарност. Заместник-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че на партията и е необходима убедителна победа, която да предизвика предсрочни парламентарни избори, за да се върне перспективата и бъдещето на България.

„Имам честта и предизвикателството да водя най-силния отбор в тези избори", каза пред видинчани водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев. Според него в момента на България и е необходим не просто силен, а най-силният отбор в Европа, отборът на хора, които имат знанията, силите и мъжеството да се борят за страната ни. „Вие избирате дали в България да има истинска демокрация-тази, която зависи от вашия глас, или купена демокрация. Знам, че ще направите правилния избор", каза Томислав Дончев.

„Надявам се тази енергия, която чувствам сега, вашата енергия, да се превърне в енергия за България и Европа и на 25 май да изберем европейския път на развитие на България. Да изберем хората, чиито глас може да бъде чут в Европа", каза Мария Габриел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай