Местан праща и кметове при емигрантите

Местан праща и кметове при емигрантите | StandartNews.com

София. Лидерът на ДПС Лютви Местан направи специално обръщение към българските емигранти в Западна Европа. И им обеща всеки един от евродепутатите на Движението да разкрие по три офиса в страни от ЕС.

"Целта е във всяка една от десетте основни държави да има по един постоянно действащ офис на евродепутат от ДПС, в който назначен на щат сътрудник да ви оказва ежедневна административна и всякаква друга подкрепа", казва Местан на сънародниците ни зад граница. "За разлика от другите партии обаче ние сме достатъчно отговорни да признаем, че като опозиция не бяхме в състояние да ви помогнем в достатъчна степен", пише още лидерът на ДПС. И още: "Ние се ангажираме да поемем еднократните учредителни разходи за разкриване на погребални фондове отново във всяка от основните десет държави".

Минимум веднъж на три месеца всеки един от евродепутатите на ДПС ще има приемни дни в разкритите офиси, заявява Местан. И уточнява, че за всеки офис в ЕС ще отговаря по един народен представител и кмет на община в ДПС. "Стратегическата цел на ДПС е създаване на работни места и развитие на всички региони на България, за да не се налага и бъдещите поколения да тръгнат по пътя на гурбета", заключва Местан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай