Сряда,

Дончев: Убеден съм, че бъдещето на България е европейско

От: Администратор -
Дончев: Убеден съм, че бъдещето на България е европейско
A
A
A

Белоградчик. За ГЕРБ политиката е аргументи, идеи, спор и дебат. Убеден съм, че бъдещето на България е европейско и ще се боря за това. Това каза водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев на среща с жителите на Белоградчик.

„Евродепутатите от ГЕРБ, които ще бъдат избрани в Европейския парламент, ще се присъединят към най-силната партия в ЕП - Европейската народна партия. Тази партия генерира работни места, икономика и всичко, което се нарича перспектива за българските граждани, които живеят тук", посочи заместик-председателят на ГЕРБ и председател на Национания предизборен щаб Цветан Цветанов.

По думите му, Европа е дошла в Белоградчик чрез европейските проекти. „По време на своя мандат партия ГЕРБ е направила всичко възможно младите хора да останат и да работят в България", категоричен бе Цветанов.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Владимир Уручев обясни, че в града има пътища и улици, направени със средства от фонд "Козлодуй" и даде пример с билницата, която е санирана. Според Уручев, когато ГЕРБ е на власт има европейски средства и те достигат до големите и до най-малките населени места на страната, до всички. „Затова Европа е в България, но в последната година започнахме да се отдалечаваме от нея, отново започнаха да се спират европейските средства", коментира Владимир Уручев. На срещата присъства и народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията за Видин Владимир Тошев.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички