Днес ще се роди кралското бебе

Днес ще се роди кралското бебе | StandartNews.com

Лондон. Херцогинята на Кеймбридж е била приета в болница и е в ранните етапи на раждане, предаде Би Би Си, цитирайки официална информация от двореца Кенсингтън.

Херцогинята е била отведена в болница "Сейнт Мери" в Лондон.

Кейт е пристигнала в болницата заедно с принц Уилям. В изявлението се посочва, че подготовката по раждането е започнала веднага след приемането на Кейт в болницата.

"При настаняването й в болница след първите родилни болки херцогинята на Кембридж Катрин се чувства добре", се казва в официално съобщение от двореца Кенсингтън.

"Катрин, съпроводена от съпруга си, беше незабавно докарана с автомобил, придружена от съпруга си, принц Уилям, в болницата "Сейнт Мери" около 5.30 часа местно време", съобщи представител на кралското семейство.

Ник Уитчъл, кореспондент на Би Би Си заяви, че дългото чакане "най-накрая свърши, но е много вероятно да няма повече новини до официалното обявяване на раждането".

Това ще бъде първото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж и ще бъде трето в линията за трона след принца на Уелс - Чарлз и след самия принц Уилям. Ако двамата имат дъщеря, тя ще бъде Нейно Кралско Височество принцесата на Кеймбридж, а ако е син - Негово Кралско Височество принца на Кеймбридж. Родителите предпочетоха да не узнаят пола на детето до раждането му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай