Водолеят да не пипа телефон, овенът да не влиза в спор

Ден с много отрицателна енергия чака зодиите

Водолеят да не пипа телефон, овенът да не влиза в спор | StandartNews.com

Ден с много отрицателна енергия чака зодиите. Те трябва да бъдат внимателни и да избягват конфликтите. Овенът е изправен пред съблазън и не трябва да влиза в спор, водолеят е по-добре да избягва телефонните разговори

Какво още вещаят звездите за днес, 11 януари 2024 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН - Този ден е пълен с изкушения и съблазни за вас. Много е трудно да не следвате мимолетните си желания. Ако забележите, че събеседникът ви показва признаци на агресия, незабавно прекратете разговора. В противен случай може да развалите отношенията си и да се стигне до сериозна вражда.

ТЕЛЕЦ - Няма да ви е лесно днес заради негативната енергия, която трябва да се неутрализира. Желателно е да се заемете с почистване на дома или с градинска работа. Добре е да обсъдите плановете си за бъдещето с любимия.

БЛИЗНАЦИ - За да получите отговор на въпрос, който търсете от дълго време, обърнете внимание на знаците, които Вселената ви изпраща!

РАК - Помнете, че мълчанието е злато! Колкото по-малко говорете днес, толкова по-добре за вас. Има голяма вероятност да си създадете врагове поради зле обмислени или изречени думи в неподходящ момент.

ЛЪВ - Вашият девиз за този ден трябва да е „умереност във всичко“. Това важи особено за храненето. Преяждането е свързано с неразположение и недоволство.

ДЕВА - Трябва да се внимава, когато посещавате многолюдни места - например супермаркети. Важно е да отбягвате агресивните и неадекватно изглеждащИ хора.

ВЕЗНИ - В този ден не трябва да планирате бизнес срещи и преговори. Партньорите няма да са настроени да намерят общ език и няма да постигнете нищо, а само ще си загубите времето.

СКОРПИОН - В никакъв случай не се намесвайте в чужд конфликт, дори ако изглежда, че враждуващите не могат без вас. Както обикновено се случва, те ще се помирят и вие ще сте им виновен.

СТРЕЛЕЦ - Денят е добър за общуване, но не и за романтични срещи. Заради натрупаното напрежение може да се стигне до голяма кавга с любим и дори до раздяла.

КОЗИРОГ - В този ден не бива да отвръщате на злото със зло. Не отговаряйте на провокациите на тези, които искат да ви изнервят, защото негативните емоции им носят радост. Не им доставяйте това удоволствие!

ВОДОЛЕЙ - Намалете разговорите по телефона и обуването чрез социалните мрежи. Нужна ви е почивка, а с тях само ще се натоварите допълнителни.

РИБИ - Не се съмнявайте в своите способности! В този ден трябва да се борите с всички сили с ниското самочувствие, тъй като то ви пречи както в кариерното развитие, така и в личния живот.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай