Страшна излагация в "Стани богат". Известен актьор смая публиката

Издънка на въпрос за 200 лева

Страшна излагация в "Стани богат". Известен актьор смая публиката | StandartNews.com

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се изложиха в първия епизод на завърналото се шоу „Стани богат“, това се случи няколко дни преди ареста на баща му Христо Шопов.

Влюбената двойка участваше благотворително, като се затрудни още на първата серия елементарни въпроси. Двамата не бяха чували за групата „Ийгълс“ и за култовата им песен „Хотел Калифорния“. Това беше въпрос за 200 лева. Ники Кънчев ги попита: „Можете ли да маркирате, без да показваме отговорите?“. Теа отвърна: „Абсурд, никакъв шанс“, Наум също не знаеше правилния отговор, но изведнъж случайно налучкаха, пише в. „Уикенд“.

Инфлуенсърите не бяха чували и за композитора Ференц Лист, както и за Франц Лехар. Теа и Наум с изненада разбраха, че Бела Барток е мъж, а всичките ударения на имената на композиторите бяха грешни. Зрителите пред екрана се чудеха за коя личност става дума.

„Невежество! В гората ли са расли? Големи муцки от тази жена, голямо мислене. Тези са толкова задънени, че няма накъде, язък за дядо му и за баща му! Цялото предаване е тотал щета“ – възмущават се зрители в социалните мрежи.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи