Спортни звезди в "Игри на волята"

Димо Алексиев и Ралица Паскалева дадоха старт на новия сезон на най-екстремното риалити

Спортни звезди в "Игри на волята" | StandartNews.com

Фото Нова

Племената Шампиони, Бойци и Приключенци стартират надпреварата на Арената в трети сезон на най-екстремното риалити „Игри на волята: България“. В първия пилотен епизод на предаването водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева посрещнаха по четирима участници, които влизат във всяко племе. Последвалата битка определи и началото на приключението за новите воини. Победители станаха Бойците, следвани от Приключенците, а Шампионите заеха третата позиция.

В племето на жълтите Шампиони влезе спортната звезда от националния отбор по волейбол Георги Братоев, който заедно с националите зае и четвърта позиция на Олимпийските игри в Лондон 2012 г. Двойният рекордьор на Гинес и юрисконсулт - Борис, също се присъедини към племето. Красивата част на отбора заеха треньорката и многократна шампионка по спортна гимнастика Елизабет и бившата състезателка по художествена гимнастика, която в момента се занимава усилено с вдигане на тежести – Красима. Това, което събира всички под общия знаменател на Шампиони, е съдбата да бъдат родени победители с изключютелно добра подготовка и изключителен спортен дух. Силните им характери не обичат загубата, но те се сблъскаха с нея още първия ден. Стар хляб, сол, липса на огън и заслон на пуст плаж бяха последствията от тяхната загуба в „Игри на волята: България“.

Към червените Бойци се присъединиха Стоян, който е полицай на 51 години, което го прави и най-възрастният участник в риалити формата, и Морунов, за който професията пожарникар е истинско призание. Дамите в племето са винаги усмихнатата учителка Елия и атрактивната собственичка на салон за красота с виетнамски произход – Мани. Пъстрите им образи се описват само с една обща черта – истински супергерои и бойци в живота. Те завоюваха и първата си победа, с която направиха престоя си на пустия плаж истинско пиршество с много храна, шампанско и огън.

Част от племето на сините Приключенци станаха травъл блогърът и любителят на силни усещания, обиколил почти целия свят – Туджаров и предпримачът, израснал в Канада – Стратимир. Дамите, които излязоха на Арената в сини екипи са певицата с полски произход Паулина и жената, работила в ООН и сбъднала американската мечта, Виктория. Всички те са обединени от авантюристичния дух и определено са непоправими приключенци в живота. На първата битка племето зае втора позиция и успя да завоюва огън, картофи и ориз за вечерта на пустия плаж, но зрителите станаха свидетели и на първото спречкване между участници. Стоян и Мани застанаха в истински словесен двубой още със стъпването на плажа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай