Скандал! Ето кой се е притеснявал за цвета на кожата на сина на Хари

Пиърс Морган разкри имената на кралските особи

Скандал! Ето кой се е притеснявал за цвета на кожата на сина на Хари | StandartNews.com

Оказва се, че в епизода на "Пиърс Морган без цензура" британският телевизионен водещ е разкрил имената на кралските особи, за които се твърди, че са имали "притеснения" относно цвета на кожата на сина на принц Хари и Меган Маркъл, Арчи. Според Морган това са крал Чарлз III и принцеса Кейт Мидълтън.

Това стана ясно и от книга за британското кралско семейство, която бе изтеглена от пазара в Нидерландия на фона на съобщения, че в нея се посочват имената на членовете на семейството, които са повдигнали въпроса, съобщават БТА и ДПА. В "Endgame" на базирания в САЩ британски журналист Омид Скоби авторът публикува няколко твърдения за причините и начина, по който херцозите на Съсекс се оттеглиха от ангажиментите си на високопоставени членове на британското кралско семейство. Твърди се, че авторът е близък на принц Хари и Меган. Когато бяха интервюирани от Опра Уинфри през 2021 г., съпрузите за пръв път казаха, че член на кралското семейство е попитал какъв ли ще бъде цветът на кожата на детето им. 

В книгата Скоби твърди, че 42-годишната Маркъл е написала писмo, в коeто посочва кралски особи, които са участвали в предполагаеми "притеснителни" разговори около кожата на неродения тогава син на Хари. Издателството, публикувало преведения роман в Нидерландия, съобщи, че "временно изтегля" изданието от книжарниците в страната.

Пред обществената телевизия в Нидерландия Скоби каза: "Книгата е на разположение на много езици и за жалост аз не говоря нидерландски, така че не съм виждал екземпляр, но ако има някакви грешки в превода, съм сигурен, че издателят е поставил нещата под контрол. Аз съм редактирал и написал английската версия и никога не е имало версия, създадена от мен, в която да има имена". 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай